کرمان - ایرنا - بانوی جانباز دفاع از اسلام و تشیع و مبارز نیجریه‌ای با بدنی پر از تیر و ترکش که بیش از پنج ماه برای مداوا در ایران به ‌سر می‌برند گفت: در روزهای اولیه بستری ام در کرمان یک‌ بار سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به دیدنم آمد و حالا من با حضور بر مزار ایشان می خوام این بازدید را پس بدهم.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، "جومای احمد کاروفی که از پیروان و نزدیکان شیخ زکزاکی است و پنج فرزند خود را در نهضت اسلامی نیجریه تقدیم کرده است با حضور در کرمان و در کنار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: سردار سپهبد شهید سلیمانی نمود و جلوه‎ای از اسلام بود و  ان شاالله روزی برسد امثال قاسم سلیمانی را در جهان بسیار زیاد داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برای پس دادن بازدید حاج قاسم سلیمانی به کرمان آمده‌ام اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که از نعمت وجود رهبرانی مانند امام خمینی (ره) و سید قائد الامام خامنه‌ای برخوردار هستیم.

این بانوی مبارز نیجریه‌ای اظهار کرد: قبل از اینکه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را از نزدیک ببینم در مورد مجاهدات های ایشان در محور مقاومت مطالب زیادی شنیده بودم ولی وقتی او را از نزدیک دیدم، قبل از اینکه سخنی بگویند نور ایمان و اسلام در چهره‌شان مشاهده کردم.

کاروفی ادامه داد: در آن دیدار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به من گفتند خانواده شهدا و همچنین مجروحین نهضت اسلامی نیجریه، سروران ما هستند و اگر خواسته‌ای دارید مطرح کنید تا در حد توان اجابت کنم.

وی با تاکید بر اینکه من امروز با عشقی از جنس عشق حاج قاسم به این‌جا آمده‌ام تا درخواست خودم را به او بگویم تا از جانب ایشان مورد اجابت قرار بگیرم گفت: از حاج قاسم می‌خواهم برای آزادی شیخ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه و پیروان دربند ایشان دعا کنند و از خدا بخواهند ما هم در کشور نیجریه یک رژیم اسلامی داشته باشیم.

این بانوی مجاهد و مبارز شیعی اظهار امیدواری کرد، ان شاالله روزی برسد امثال قاسم سلیمانی را در جهان بسیار زیاد داشته باشیم.

کاروفی با بیان اینکه زمانی که وارد شهر کرمان شدم، قبل از زیارت مرقد مطهر حاج قاسم، احساس کردم زیارت من پذیرفته شده است و زمانی که پا در گلزار شهدا گذاشتم، این حس بسیار قوی‌تر شد افزود: لحظه‌ای که خودم را کنار مزار ایشان دیدم، احساس کردم حاج قاسم کنار ما ایستاده‌اند.

خانم جومای احمد کاروفی، فعال نیجریه‌ای و عضو جنبش مقاومت اسلامی این کشور، نویسنده، کارگردان و معلم، از نخستین زنانی بوده که به جنبش اسلامی نیجریه به رهبری شیخ زکزاکی پیوسته است.

وی پنج پسر خود را در راه دفاع از اسلام و تشییع تقدیم کرده و خودش هم با بدنی که میزبان تیرها و ترکش‌هاست، افتخار جانبازی در راه اسلام را دارد.