غلامرضا طاهری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح رد و بدل کردن پول نقد بین راننده و مسافر به کمترین میزان خود خواهد رسید.
وی توضیح داد: طرح کیو آر توسط بخش خصوصی برای رانندگان اجرا میشود که به علت شیوع کرونا انجام این طرح به تعویق افتاده است.
طاهری یادآور شد: رانندگان باید به منظور دریافت این طرح به صورت حضوری مراجعه و مشخصات و اطلاعات آماری خود را برای مجری طرح ثبت کنند که با توجه به شیوع کرونا و اجتناب از تجمع رانندگان اجرای این طرح به زمان مناسبتری موکول شده است.
وی اضافه کرد: رانندگان بعد از نصب نرمافزار روی گوشی خود یک بارکد دریافت میکنند که در هنگام جابجایی مسافر این بارکد را در اختیار مسافران قرار میدهند تا از طریق کارتخوان کرایه مسیر را به حساب راننده واریز کنند.
وی گفت: از محل تراکنشهای بانکی بین رانندگان و مسافر شرکت مجری این طرح هم به درآمدزایی میرسد و تبادل پول نقد نیز کاهش مییابد.
طاهری در مورد سلامت رانندگان و مسافران در ایام شیوع کرونا هم اظهار داشت: به طور مرتب ناوگان اتوبوسرانی، تاکسیرانی و ترمینال گندزدایی و ضدعفونی میشود.
وی تاکید کرد: برای همه رانندگان وسایل نقلیه عمومی استفاده از ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده الزامی است و بیشتر رانندگان نیز پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند.
رییس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ایلام افزود: بیش از ۵۰ درصد رانندگان موضوع استفاده از اقلام بهداشتی ضروری فردی و ضدعفونی خودرو را رعایت میکنند.
وی در خصوص حمل و جابجایی مسافر توسط تاکسیها هم توضیح داد: الزامی به سوار کردن تنها ۲ مسافر در صندلیهای عقب خودرو وجود ندارد و سوار کردن نفر سوم توافقی بین راننده و دیگر سرنشینان است.
شهر ایلام دارای یک هزار و ۴۱۰ دستگاه تاکسی و ۶۴ اتوبوس است.