علی بدرشکوهی، روز دوشنبه در جلسه هیات اندیشه ورزان استان با اشاره به اینکه ابعاد اجتماعی و پیامدهای کرونا وسیع است، افزود: هیات اندیشه ورز استان بستر مناسبی برای تصمیم گیری و ارائه راهکارهای علمی به کمیته اجتماعی ستاد پیشگیری از کرونا در استان به شمار می رود.
وی اظهار داشت: از ظرفیت بالای علمی این هیات می توان جهت ارائه تجارب و ایدههای فکری برای مدیریت بحران کرونا در زمان کنونی و دوران پساکرونا استفاده کرد.
رئیس دانشگاه تبریز نیز در این جلسه گفت: تشکیل کارگروههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و روانشناختی برای بررسی ابعاد مختلف کرونا و ارائه راهکار برای مدیریت بحران کرونا و پساکرونا از اقدامات دانشگاهها در دوران کرونا بوده و بهره گیری از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد، توانمندیهای نیروهای نظامی و انتظامی، افزایش همدلی مردم و بالابردن اعتماد عمومی در حل بحران کرونا ضروری است.
رضا مجیدی، با اشاره به ابعاد اجتماعی، اقتصادی و روانی کرونا و تغییرات به وجود آمده در رفتارها و نگرش افراد، افزود: به واسطه تحریمها و فشارهای اقتصادی بر کشور آثار سوء کرونا دوچندان شده اما با توجه به همکاری و همدلی مردم و تدابیر رهبر معظم انقلاب و اقدامات دولت، بخش قابل توجهی از بحران به نحو مطلوبی مدیریت شده است.
وی اظهار داشت: کرونا با وجود تهدیدهای مختلف برای جامعه، فرصتی برای دانشگاهها ایجاد کرد تا در راستای مسئولیتهای اجتماعی و علمی خود با سایر آحاد جامعه همکاری کنند و تولیدات فناورانه مختلف دانشگاهها و گسترش آموزش الکترونیک مصداق بارز آن است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان، گفت: کادر درمان با تمام امکانات، همکاری و همدلی مردم از اولین روزهای شیوع این بیماری به مدیریت آن پرداخته است.
محمدحسین صومی، افزود: در بسیاری از موارد هم مردم به صورت فراگیر همکاری کردند و ضروری است آحاد مختلف جامعه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، مسوولان را در مدیریت بهینه بحران یاری کنند.
در این جلسه مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی استان به صورت علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و راهکارهای علمی برای سازمانها و ارگانهای مختلف استانی پیشنهاد شد.