براساس معاملات امروز بیش از هشت میلیارد و ۲۲۷ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۳۲ هزار و ۴۵۶ میلیارد ریال داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هموزن) با هشت هزار و ۷۶۱ واحد افزایش به ۳۸۹ هزار و ۳۳۶ واحد و شاخص قیمت (هموزن) با پنج هزار و ۷۸۷ واحد رشد به ۲۵۷ هزار و ۲۰۵ واحد رسیدند.
شاخص بازار اول ۱۰ هزار و ۱۱۸ واحد و شاخص بازار دوم ۳۲ هزار و ۳۶۰ واحد افزایش داشتند.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد مخابرات ایران (اخابر) با یک هزار و ۳۲۷ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۹۶۵ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۸۹۳ واحد، پالایش نفت تهران (شتران) با ۸۵۶ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۸۳۸ واحد، سرمایهگذاری غدیر (وغدیر) با ۸۲۶ واحد، بانک ملت (وبملت) با ۸۱۳ واحد و نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۷۶۱ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.
در مقابل نماد فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک هزار و ۱۷۰ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با یک هزار و ۱۴۸ واحد، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) با ۹۴۴ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۸۳۳ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو(کچاد) با ۸۲۹ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۷۰۵ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۶۴۲ واحد)، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۴۸۳ واحد و پالایش نفت تبریز (شبریز) با تاثیر منفی بر شاخص همراه بود.
برپایه این گزارش، امروز نماد بانک ملت، پالایش نفت اصفهان، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، گسترش سرمایهگذاری ایران خودرو، بانک تجارت و سرمایهگذاری غدیر در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه فرآورده های نفتی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و ۶۰۲ هزار برگه سهم به ارزش ۳۰ هزار و ۱۲۱ میلیارد ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز بیش از ۲۱۴ واحد رشد داشت و بر روی کانال ۱۳ هزار و ۴۹۶ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار دو میلیارد و ۲۶۸ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۵۴ هزار و ۱۳۱ میلیارد ریال داد و ستد شد.
امروز نمادهای هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، فرابورس ایران (فرابورس)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا) تاثیر مثبت بر شاخص این بازار را داشتند.
همچنین نماد سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، پالایش نفت لاوان (شاوان)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، پتروشیمی غدیر (شغدیر)، پالایش نفت شیراز (شراز)، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، شرکت آهن و فولا ارفع (ارفع)، سیمان لار سبزوار (سبزوا) و گروه کارخانجات صنعتی تبرک (تبرک) با تاثیر منفی بر شاخص این بازار همراه بودند.