محمد رضایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مبارزه با ملخ در روستاهای مرکزی شیروان شامل باداملق، باغان، دوین، عبدآباد، شورک عبدآباد، قزل حصار، مشهد طرقی، تنسوان و تبریان انجام شده است.
وی با بیان اینکه مبارزه با ملخ در این شهرستان تا شهریورماه طول می کشد، گفت: پیش بینی می شود سطح مبارزه تا هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی و مراتع شهرستان را دربرگیرد.
رضایی با بیان اینکه پارسال مبارزه با ملخ در سطح ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان انجام شده است، افزود: مبارزه با این آفت با استفاده از حداقل سم و با در نظر گرفتن شرایط محیط زیست صورت میگیرد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه ملخها به علت تنوع گونهای و تغذیهای میتوانند به فرآوردههای زراعی، باغی، مراتع و جنگلها خسارت وارد کنند گفت: به کشاورزان توصیه می شود در صورت مواجهه با آفت ملخ، حتما موضوع را با کارشناسان جهاد کشاورزی در میان گذاشته و از نظرات و پیشنهادهای آنان استفاده کنند.
رضایی بیان اینکه با توجه به شرایط آب و هوایی و تفریخ بالای کپسول تخمها در سال جاری سطح آلودگی به ملخ افزایش یافته است، افزود: چنانچه سطح آلودگی محدود یا تراکم پایین باشد، استفاده از سمپاشهای دستی و شیوههای مبارزه ساده مطلوبتر است و اگر آلودگی وسیع و گسترده باشد باید از شیوههایی استفاده کرد که در حداقل زمان حداکثر سطح آلوده را پوشش دهد.
شیروان ۱۰۵ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی دارد.