بهرام سرمست روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در سالن جلسات کرامت استانداری بیان کرد: تمام اطلاعات واحدهای صنعتی استان و بهرهبرداران آنها باید در سامانههای الکترونیکی دستگاههای اجرایی ثبت باشد و درخواستها بهصورت غیرمستقیم و بدون نیاز به مراجعه حضوری موردبررسی قرارگرفته و خدمترسانی لازم صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم پیگیری مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان توسط دستگاههای اجرایی برای رسیدن به نتیجه موردنظر گفت: بنده بهعنوان استاندار قم در خصوص مشکلات واحدهای تولیدی استان با عالیترین مقامات اجرایی کشور گفتوگو میکنم و در ادامه نیاز است تا دستگاههای اجرایی پیگیر باشند تا مصوبات اجرایی شود.
وی در ادامه با تاکید بر نقش شهرکهای تخصصی صنعتی در روند پیشرفت اقتصادی استان، افزود: در مورد شهرکهای تخصصی صنعتی شهاب و محمودآباد با توجه به اولویت صورت گرفته در حال گذار و رسیدن به اهداف موردنظر هستیم و در این خصوص تمام مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید اجرایی شود.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از۵۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۳۲ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۵۸۷ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.