حسین دشتی روز سهشنبه افزود: یکی از وظایف کمیته امداد رسیدگی به مسائل خانوادههای زندانیان تحت پوشش بویژه فرزندان آنهاست تا از انواع آسیبهای اجتماعی مصون بمانند.
وی اظهارداشت: به علت نبود سرپرست، انواع آسیبهای اجتماعی خانوادههای زندانیان را تهدید میکند و برای همین حمایتهای کمیته امداد علاوه بر رفع بخشی از مشکلات آنها باعث توانمندسازی فکری و فرهنگی این خانوادههای نیازمند شده و آنها را در مسیر خودکفایی قرار میدهد.
وی مشاوره و راهنمایی، برگزاری دورههای آموزشی قرآن و احکام، سبک زندگی اسلامی، مهارت آموزی و پرداخت تسهیلات اشتغال را از جمله خدمات ارائه شده این نهاد به خانوادههای زندانیان ذکر کرد.
او با اشاره به حفظ عزت نفس و کرامت انسانی مددجویان بویژه خانواده های زندانیان تحت پوشش بیانکرد: یکی دیگر از اهداف مهم کمیته امداد در ارائه خدمات حمایتی به اقشار آسیبپذیر تحکیم بنیان خانواده است تا آنان بتوانند در کنار سایر افراد جامعه به زندگی خود ادامه دهند.
دشتی با بیان اینکه وام محکومان با هدف آزادی زندانیان نیازمند و حفظ آبروی افردادی که قادر به تامین مبلغ محکومیت خود نیستند به صورت قرضالحسنه پرداخت میشود، گفت: تعامل و ارتباط کمیته امداد با ستاد دیه استان در کاهش مشکلات و آسیبهای ناشی از حبس زندانیان جرایم غیرعمد و خانواده آنها بسیار مثمرثمر خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل افزود: بسیاری از محکومان مالی با حداقل بدهی و ناتوانی در پرداخت آن در حال گذراندن دوران محکومیت خود هستند که با همیاری خیران میتوان زمینه آزادی آنها را فراهم کرد.
۳۸ هزار و ۲۰۰ خانوار با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر در استان اردبیل تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.