دکتر عزیز حبیبی روز سهشنبه در آیین رونمایی از سایت جدید انگلیسی زبان دانشگاه محقق اردبیلی افزود: تلاش میشود ضمن تعامل با دانشگاههای کشورهای مختلف، دانشجوی خارجی در این دانشگاه پذیرش کنیم.
وی با اشاره به همکاریهای دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاههای کشورهای همسایه بیان کرد: میتوان با دانشگاههای خارجی به طرق مختلف تبادل دانشجو و استاد داشت، ضمن اینکه برای پذیرش دانشجوی خارجی باید از تجارب دانشگاههای دیگر نیز استفاده کنیم.
رییس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: در حال رایزنی برای اعزام هیاتی از دانشگاه محقق اردبیلی به عراق و گفت و گو و مذاکره با دانشگاههای این کشور هستیم.
دکتر محمدتقی آلابراهیم اضافه کرد: وبینارهای بینالمللی مختلفی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار و با استقبال خوبی هم مواجه شده است.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل نیز گفت: برای پذیرش دانشجوی خارجی باید رشتههای مورد علاقه آنها را احصا کرده و در این زمینه فعالیت کرد.
حجتالاسلام عبدالله حسنی بر هماهنگی با نهادهای مسوول در این زمینه تاکید کرد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.