سعید ناظمی روز پنجشنبه با اعلام این خبر گفت: بر اساس شاخص های ارزیابی و پس از بررسی های کارشناسان وزارت متبوع، مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود توانست رتبه نخست را در بین دانشگاههای علوم پزشکی منطقه یک آمایش و دانشگاه های تیپ ۲ و سه رتبه هشتم را در بین ۵۲ دانشگاه علوم پزشکی کشور به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به شاخص های ارزیابی تصریح کرد: تعداد واحدهای فناور و دانش بنیان مستقر در مرکز رشد، تعداد قراردادهای فروش ، برگزاری دوره های آموزشی، تعداد اختراعات ثبت شده، حاکمیت و رهبری، محصولات تولیدی، اعتبارات جذب شده و ارائه خدمات فناوری به واحدهای مستقر در مرکز رشد، از شاخص های ارزیابی بود.
مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار داشت: حمایت های معاون تحقیقات و فناوری و ریاست دانشگاه، اجرای موفق طرح های فناوری و همکاری واحدهای اجرایی و صنعتی بمنظور ارتباط دانشگاه با صنعت، از مهمترین دلایل کسب رتبه برتر توسط این مرکز بود.
در استان سمنان ۲ دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان های سمنان و شاهرود فعال است.
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۲ شهرستان شاهرود و میامی را زیر پوشش خود دارد .
این دانشگاه از سال ۱۳۵۲ با عنوان آموزشگاه بهیاری کار خود را آغاز کرد، در سال ۱۳۶۱ به دانشکده مامایی و پرستاری و در سال ۱۳۷۱ به دانشکده علوم پزشکی ارتقاء یافته است. مجموعه کنونی از اسفند ۱۳۸۶ با عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود در حال فعالیت است.
در این دانشگاه هم اکنون افزون بر ۲ هزار دانشجو در ۹ رشته کارشناسی، ۶ رشته کارشناسی ارشد و پنج رشته دکترای تخصصی است.