گناباد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال طی چهار ماه گذشته برای مقابله با بیماری کرونا در شهرستانهای گناباد و بجستان واقع در جنوب استان خراسان رضوی هزینه شد.

دکتر جواد باذلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رقم به جز حقوق و پاداش پرسنل کادر درمان کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی گناباد و بجستان است.

وی ادامه داد: کمترین سن مبتلایان به کرونا در این شهرستانها یک نوزاد ۳۵ روزه و بیشترین سن یک فرد ۱۰۹ ساله بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: نسبت فوت مبتلایان کرونا در کشور یک به ازای هر ۱۰ هزار نفر است اما این نسبت در شهرستانهای گناباد و بجستان به دلیل میانگین سنی بالای جمعیت ۱.۳ دهم  به ازای هر ۱۰ هزار نفر است.

باذلی افزود: میزان ابتلا به کرونا در کشور، ۲۲ نفر به ازای هر ۱۰ هزار نفر و این میزان در حوزه تحت پوشش این دانشگاه (گناباد و بجستان) ۱۸ نفر به ازای هر ۱۰ هزار نفر است.

وی ادامه داد: میانگین سن فوتی‌های کرونا در شهرستانهای گناباد و بجستان ۷۹ سال بوده است.

سه بخش با ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبتهای ویژه با ظرفیت ۱۲ تخت برای بستری بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی این شهرستان اختصاص یافته است.

شهرستانهای گناباد و بجستان واقع در جنوب استان خراسان رضوی تحت پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۹۷ هزار و ۶۴۷ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان ۹ هزار و ۲۷۲ تن  را در کشورمان گرفته است. 

همچنین تاکنون ۱۵۶ هزار و ۹۹۱ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.  

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان هشت میلیون و ۴۷۳  هزار و ۷۷۲ نفر را بیمار کرده و جان ۴۵۲  هزار و ۳۲ تن را در ۲۱۲ کشور گرفته است.

چهار میلیون و ۴۴۲ هزار و ۱۸۱ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با دو میلیون و ۲۳۵ هزار و ۲۱۵ بیمار کرونا و ۱۱۹ هزار و ۹۵۲ قربانی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و پس از آن به ترتیب کشوهای برزیل، روسیه، هند و انگلستان قرار گرفته‌اند.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول شمار مبتلایان و قربانیان بیماری جهانگیر کرونا جایگاه نهم را در جهان دارد.