همدان- ایرنا- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر گفت: مسیر ملایر - اراک تا شهر توره یکی از پُرترددترین محورهای مواصلاتی این شهرستان است که برای تکمیل روکش آسفالت کامل مسیر رفت و برگشت آن ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

سیداسماعیل صفوی‌زاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مبلغ قرارداد این طرح امسال ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که تاکنون روکش آسفالت پنج کیلومتر از این محور انجام شده است.

وی با بیان اینکه روکش آسفالت این محور از انتهای حوزه استحفاظی شهرستان شروع شده است و ادامه دارد افزود: هدف‌گذاری ما این است که تکمیل روکش آسفالت تا شهر زنگنه هر چه سریعتر به اتمام برسد.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر بیان کرد: هر اندازه اعتبار به طرح روکش آسفالت محور ملایر - توره اختصاص یابد، تکمیل طرح با سرعت بیشتری انجام و رضایت‌مندی مردم نیز جلب می شود.

صفوی‌زاده ادامه داد: روکش آسفالت محور ملایر - بروجرد نیز با ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار در حال اجرا است که روکش پنج کیلومتر از این مسیر  انجام شده است.

وی روکش آسفالت پیچ پیرمیشان در محور ملایر به همدان را از دیگر طرح‌های در دست اجرا عنوان و بیان کرد: تعریض، اصلاح و آسفالت این مسیر با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در دست اجرا و هزار و ۳۰۰ متر از این محور روکش شده و برای آسفالت آن ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر یادآور شد: در مجموع بیش از ۱۰ میلیارد تومان طرح در حوزه روکش آسفالت محورهای مواصلاتی این شهرستان در دست اجرا است.

صفوی‌زاده ادامه داد: روکش آسفالت ملایر از آرامستان بهشت هاجر تا ابتدای حوزه نیز به صورت امانی توسط نیروهای راهداری در دست اقدام و تاکنون یک کیلومتر از این مسیر آسفالت شده است.

وی همچنین به لکه‌گیری راه‌های روستایی و ابنیه فنی اشاره کرد و گفت: دیوارچینی پل روستای عشاق با اعتبار ۱۶۷ میلیون تومان انجام شده و نصب هندریل و زیرسازی پل زنگنه سفلی با ۱۳۹ میلیون تومان اعتبار، زیرسازی و تکمیل پل روستای شوشاب با ۵۰ میلیون تومان اعتبار و نصب هندریل پل روستای حسین آبادشاملو به منظور ایمن‌سازی در دست اجرا است.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر با بیان اینکه تعداد زیادی پل در جریان سیلاب سال گذشته خسارت دید افزود: ۲۸۰ میلیون تومان برای بازسازی و ترمیم این پل‌ها اختصاص یافت که ۱۳ مورد بازسازی تاکنون انجام شد.

صفوی‌زاده اصلاح نقاط حادثه‌خیز را از اولویت‌ها برشمرد و گفت: تاکنون ۱۷ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی این شهرستان شناسایی شده و اصلاح سه نقطه در محور ملایر به همدان در دست اجرا است.

وی درباره احداث مجتمع‌های خدماتی و رفاهی در محورهای مواصلاتی این شهرستان نیز اظهار داشت: مجتمع خدماتی رفاهی اسلامشهر آق‌گل با اعتباری بیش از ۲ میلیارد تومان ۱۰۰ درصد تکمیل شده و ۲۸۰ میلیون تومان برای اجرای آسفالت کامل رمپ ورودی و خروجی آن هزینه شد.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر ادامه داد: مجتمع خدماتی رفاهی ره‌سپار در محور آورزمان با اعتبار یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۳۲۰ میلیون تومان برای آسفالت رمپ آن هزینه شد و هفته دولت افتتاح می‌شود.

صفوی‌زاده یادآور شد: ۲ مجتمع خدماتی رفاهی نیز واقع در محور ملایر به اراک روبروی بهشت هاجر با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی و انتهای حوزه استحفاظی ملایر در روستای چشمه علی محمد با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است.

وی گفت: در حال حاضر هشت مجتمع خدماتی رفاهی در محورهای مواصلاتی این شهرستان فعال است و با تکمیل و بهره‌برداری از این چهار مجتمع، تعداد آنها به ۱۲ مورد می‌رسد.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ملایر بیان کرد: هم اکنون این شهرستان در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده و در تمامی بخش‌ها طرح‌های ترمیم و بازسازی پل‌ها، اصلاح روشنایی محورها، اصلاح گاردریل‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز فعال است.

شهرستان ملایر دارای یک هزار کیلومتر راه است و طول مسیر ملایر - توره در محور بزرگراه ملایر به اراک ۴۰ کیلومتر است.