علی رضا رییسی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره زندگی با کرونا افزود: یکی از اقدامات در زمینه زندگی با کرونا، رعایت پروتکلهای بهداشتی است. همچنین همه وزارتخانهها و سازمانها باید این سوال را از خود بپرسند که آیا مردم برای دریافت خدمات باید حتما به یک مکان مشخص مراجعه کنند؟ آیا نمیتوان بخشی از خدمات را از راه دور و به صورت الکترونیکی ارائه کرد؟ آیا خدمات بانکی را نمیتوان به طور کامل الکترونیکی کرد؟ آیا نمیتوان راهکاری در نظر گرفت که مردم برای خرید کردن کمتر از منزل بیرون بروند؟
وی ادامه داد: در حوزه سلامت نیز باید پرسید که آیا نمیتوان به سالمندان به صورت تله مدیسین خدمات ارائه کرد و بیمهها نیز این خدمات را پوشش بدهند؟ آیا نمیتوان داروی افراد سالمند یا کسانی که بیماری خاص دارند را درب منازل تحویل داد؟
معاون وزیر بهداشت گفت: به طور مثال وزارت ورزش و جوانان نیز باید به این فکر کند که چطور میتوان مسابقههای ورزشی را بدون حضور تماشاگر برگزار کند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در نتیجه باید در این شرایط به طور جدی به این فکر کرد که بسیاری از خدمات را میتوان به صورت غیرحضوری و الکترونیکی ارائه کرد تا باعث کاهش تردد غیرضروری افراد در سطح شهرها شود.
رییسی اظهار کرد: مجبوریم تا زمان کشف واکسن کرونا به این فکر کنیم که چطور میتوان با کرونا زندگی مسالمت آمیز داشت. هرچند این موارد به صورت بلندمدت باید انجام شود، اما اقدامات کوتاه مدت چیزی جز رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری نیست.
وی پیش از این نیز به خبرنگار سلامت ایرنا گفته بود: ویروس کرونا به شدت ناشناخته است و در حال شطرنج بازی کردن با کرونا هستیم و در واقع باید دید که شرایط در آینده به چه شکل خواهد شد.