تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی، گفت: سال گذشته، حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ تن انجیر با ارزش تقریبی ۴۷ میلیون دلار از کشور صادر شده است.

به گزارش روز شنبه وزارت جهاد کشاورزی، «زهرا جلیلی مقدم» آخرین آمار رسمی میزان تولید انجیر در کشور را بیش از ۱۰۴ هزارتن دانست و افزود: این میزان محصول از سطحی بالغ بر ۵۹ هزار هکتار برداشت می‌شود.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه  توجه به سلایق و درخواست‌ بازارهای هدف در میوه انجیر در توسعه صادرات و حفط بازار بسیار موثر است، اظهارداشت: اگر صادرکنندگان شناخته‌شده و دانش محصول و بازار را  داشته باشند، می‌توانند با نوع بسته‌بندی، کیفیت محصول منجر به توسعه صادرات شوند.

جلیلی مقدم با بیان اینکه اینکه از ۵۹ هزار هکتار سطح باغات انجیر، حدود ۴۰ هزار تن آن مربوط به انجیر دیم است، تصریح کرد: استان فارس مهم‌ترین استان تولیدکننده انجیر خشک محسوب می‌شود و تامین‌کننده اصلی انجیر صادراتی کشور است.

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی افزود: برنامه‌ریزی جهت افزایش کیفیت و تولید مطابق استانداردهای بین‌المللی، موجب توسعه صادرات این محصول خواهد شد.

جلیلی مقدم با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید، اصلاح و نوسازی باغات انجیر است، یادآور شد: اصلاح و نوسازی باغات، برافزایش کمیت و کیفیت محصول مؤثر خواهد بود.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری، افزود: علاوه بر برنامه‌ریزی برای تولید محصول باکیفیت، به‌منظور توسعه صادرات، شناسایی مسائل و مشکلات احتمالی پیش رو،  تدوین یک برنامه برای توسعه صادرات نیز ضروری است.

جلیل مقدم یادآور شد: سال گذشته، علاوه بر برنامه‌ریزی در جهت بهبود کیفی محصول و ترویج عملیات به‌باغی اصلاح نرخ تعرفه پایه صادراتی از دیگر مواردی بود که بنا به درخواست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و انجمن انجیر، با پیگیری‌های دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری انجام شده است.