حجتالاسلام محمدجواد زهرایی روز شنبه به مناسبت سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان قزوین اظهار داشت: هر استان، شهر و حتی محله اقتضاعات فرهنگی خاص به خود را دارند که باید در راستای اجرای برنامههای خود به این مساله توجه خاص داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ظرفیت، فرصت و تهدیدهایی که هر محله یا شهر با آن روبرو است باید به صورت بومی احصا و متناسب با آن برنامههای فکری، علمی، فرهنگی و دینی خود را پیاده۰سازی کنیم، افزود: به همین منظور تمامی برنامههای ما ناظر بر مسایل زیست بوم فرهنگی خواهد بود و بر این امر هم مکلف هستیم و البته تشکیل اتاق فرهنگی نیز از مهمترین اولویتهای ما خواهد بود.
این مسوول فرهنگی با اشاره به اینکه برای تبلیغ مبلغان به هیچ عنوان نگاه سیاسی نداریم، تصریح کرد: ستاد مقابله با آسیبهای اجتماعی و تشکیل اتاق فرهنگی در دستور کار جدی ما قرار دارد و در حوزه مساجد هم نگاه تحولی داریم ضمن آنکه برای تحقق شعار سال از سوی مقام معظم رهبری ورود جدی خواهیم داشت.
حجتالاسلام زهرایی یادآور شد: در حوزه فعالیتهای قرآنی، احیای نشستهای سنتی قرآن و دارالقرآنها را نیز در دستور کار خود قرار دادهایم.
وی خاطرنشان کرد: موضوع آسیبهای اجتماعی که به عنوان برنامه تکلیفی از سال ۹۶ توسط سازمان تبلیغات اسلامی مورد پیگیری قرار گرفته و هم اکنون نیز ادامه دارد، با شناسایی ۱۶ محله در مناطق حاشیهنشین صورت گرفت و در ۱۰ محله روحانیون و طلاب به عنوان امام محله مستقر شده که با استقبال اهالی محلات، به خصوص نوجوانان و جوانان هم روبرو شده است.
وی اضافه کرد: برای اجرای طرح امام محله یک میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که تاکنون ۵۰ درصد آن محقق شده که در ادامه و با توجه به محدودیتهای مالی دولت، مابقی منابع مالی از محل اعتبارات سازمان تامین شده است.
حجتالاسلام زهرایی به شیوع ویروس کرونا و مشارکت طلاب و روحانیون در مقابله با این بیماری اشاره و تصریح کرد: برای پیشگیری و مقابله با این مساله که امروزه همه جهان را درگیر خود کرده، تدابیر جدی صورت گرفت و در نخستین گام نیز اقدام به اعمال محدودیت در مراکز دینی و اسلامی کردیم تا به جهانیان اعلام کنیم که سلامت مردم در اولویت برنامه و کارهای ما قرار دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: رسانهها بدون شک در روند آگاهسازی این حوزه نقش بسیار مهم و حساسی برعهده دارند تا جایی که هر چند با هر نوع تجمع انسانی مخالفیم اما شهروندان با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی باید زمینه برپایی نماز جماعت در مساجد را فراهم آورند.