به گزارش روز شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی قلعهنوی با اشاره به اینکه یکی از اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه صادرات محصولات و کالاهای دانشبنیان است، افزود: توسعه بازار این محصولات به تامین زیرساختهایی نیاز دارد که مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری به دنبال تحقق آن است. یکی از این پیشنیازها ایجاد سامانههای آنلاین صادرات فناوری است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد این سامانه برای بازار کشورهای همسایه و کشورهای در حال توسعه آفریقایی یکی از اتفاقاتی است که میتواند توسعه بازار جهانی زیستبوم فناوری و نوآوری کشور را در پی داشته باشد؛ تلاشی که با مشارکت بخش خصوصی و حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نتیجه میرسد.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار داشت: توسعه بازار محصولات دانشبنیان را به صورت جدی پیگیری میکنیم و تاکنون در این مسیر گامهای قابل توجهی برداشته ایم؛ به گونهای که تا امروز ۴ هزار خدمت برای توانمندسازی و توسعه بازار به ۲۵۰۰ شرکت دانشبنیان ارائه شده است.
وی با اشاره به ظرفیت صادراتی شرکتهای دانشبنیان افزود: بر این اساس تلاش میکنیم بازار صادراتی این شرکتها را به رغم وجود موانعی چون مانند بیماری کرونا و تحریمها بیشتر توسعه دهیم و یکی از این اقدامات ایجاد سامانههای آنلاین صادرات فناوری است.