کتاب روضه رضوان تالیف محمدحسین ریاحی از جمله آثار ارزشمندی است که به معرفی تختفولاد و مدفونشدگان در تکیه کازرونی اختصاص دارد.
مولف در کنار این مباحث به جریانهای متعدد تاریخ معاصر اصفهان به ویژه جریانهای مذهبی، اجتماعی، علمی، ادبی، سیاسی و نیز هنرمعماری پرداخته است.
مقدمه کتاب نگرشی است بر اهمیت پژوهش در زمینه تختفولاد ویژگیهای تاریخی، فرهنگی، هنری و اجتماعی آن و پس از آن فصول کتاب آغاز میشود.
این اثر در سه فصل به سامان رسیده است. در فصل نخست به جنبههای معماری تکیه، بانی و سازنده آن اشاره شده است. پس از آن به مسجد، حوضخانه، اتاقها، ملحقات، آبانبار و ویژگی قبور و غیره پرداخت شده است.
در فصل دوم موضوع پیشینه برگزاری دعای کمیل در تختفولاد و تکیه کازرونی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات خوبی در مورد برگزاری دعای شریف کمیل و سایر ادعیه و بانیان و قاریان آن دارد که پس از آن به قدمت انجام دعای کمیل و استمرار آن در تکیه کازرونی اشاره شده است.
فصل سوم که عمدهترین قسمت کتاب و در حقیقت مفصلترین بخش آن است به رجال مدفون و شرح آثار و احوال و حکایاتی درباره آنها پرداخته است و براساس حروف الفبا شهرت و یا فامیل آنها آمده است.
شخصیتهایی مانند ملامحمدصادق اردستانی، شیخ غلامرضا پناهنده گزی، سیدمرتضی خراسانی، سیدیوسف خراسانی، عبدالمجید خطیب، سیدمحمود درب امامی، سید ابوالمعالی درچهای، سید محمدباقر درچهای، سیدمحمدمهدی درچهای، میرزامحمد دستجردی، سیدمحمدهادی روضاتی، سیدمحمدصادق صدیق الاطباء، ملاحسینعلی صدیقین، میرزا محمدباقر فقیه ایمانی، میرزا محمدهاشم کلباسی، شیخ اسماعیل معزی، میرزا محمد حسن موسوی چهارسوقی، آقا محمد نوری و غیره.
نویسنده کتاب بر آن بوده است تا با استفاده از منابع متعدد بسیار اعم از چاپی و خطی و مصاحبهها و گفت وگوها به طور دقیق و اصولی و شخصیت افراد برجسته مدفون در تکیه بپردازد.
در پایان نیز فهرستها مشتمل بر فهرست نام اشخاص، مکانها، منابع و ماخذ آمده است.
کتاب "روضه رضوان" نوشته محمدحسین ریاحی، سال ۸۶ با همکاری واحد دانشنامه مجموعه تاریخی فرهنگی تخت فولاد اصفهان و توسط نشر کانون پژوهش با شمارگان یکهزار نسخه در ۳۶۸ صفحه به چاپ رسید.