به گزارش ایرنا به نقل از این مرکز و کمیسیون بهداشت محلی، صدها هزار نفر از پستچی ها، توزیع کنندگان، رستوران داران، کارگران، کارکنان سالن های غذاخوری و کارکنان بسیاری از شرکت ها تحت آزمایش کرونا قرار گرفته اند.
همزمان بسیاری از کارشناسان و ویروس شناسان در پایتخت چین گفته اند که اصلا نباید میزان هوشیاری و اقدامات کنترلی را کاهش داد اگرچه وضعیت شیوع تحت کنترل قرار است اما اکنون جای هیچ سهل انگاری نیست.
ورود و خروج مردم به شهر پکن بشدت تحت کنترل است و بندرت کسی از شهر خارج و یا وارد آن می شود و کسانی هم که قصد سفر دارند باید در یک دوره هفت روزه قبل از سفر تحت آزمایش کرونا قرار گیرند.
جانگ ونهونگ ویروس شناس مشهور و رییس تیم پزشکی در شانگهای پیش بینی کرده است که حتی اگر واکسنی برای درمان کرونا پیدا شود باز هم این بیماری تا اواسط سال ۲۰۲۱ میلادی دنیا را درگیر می کند.
وی افزود که با نظرداشت روند همه گیری، شمار مبتلایان در ۱۰ روز آینده در دنیا به بیش از ۱۰ میلیون نفر خواهد رسید و به دلیل تفاوت شیوه های مقابله و راهبردها و پروتکل ها، این همه گیری بزودی برطرف نخواهد شد.
گفته شده بود که ظرفیت تست کرونا در پکن روزانه ۹۰ هزار نفر است اما با ورود هیات های پزشکی از شهرهای دیگر به پایتخت چین بین روزهای ۱۲ تا ۲۰ ژوئن، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت آزمایش کرونا قرار گرفتند.
تاکنون نزدیک به ۲۰۰ نفر در پکن به کرونا مبتلا شده اند که کوچکترین آنها یک نوزاد یک ساله و بزرگترین یک فرد ۵۶ ساله بوده اند همزمان ۴۰ ناحیه مسکونی در پایتخت در قرنطینه و تحت تدابیر شدید تردد است و از کلیه ساکنان آن خواسته شده است برای جلوگیری از انتقال ویروس به دیگران به هیچ وجه از منازل و مجتمع ها خارج نشوند.
تمامی کسانی که تحت قرنطینه ۱۴ روزه قرار می گیرند فقط درصورتی که آزمایش کرونا بدهند و نتیجه منفی باشد حق خروج از منزل خواهند داشت.