به گزارش روز یکشنبه پایگاه اینترنتی آخرین اخبار آفریقا در مورد کرونا، رسانههای محلی نیجریه به نقل از دکتر «اولادیپو کولاول» محقق گروه تحقیقاتی کووید-۱۹ اعلام کردند، گروه تحقیقاتی وی توانسته اند راه حلی برای این همهگیری جهانی ارائه دهند و آماده هستند که تلاش خود را دوچندان کنند تا طی چند ماه آینده این واکسن در دسترس همه قرار گیرد.
کولاول گفته است: این واکسن حقیقی است، آن را چندین بار آزمایش کرده ایم و عملکرد آن مورد تایید ما است.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که به واکسن احتیاج دارند، بیشتر از کسانی هستند که به دارو احتیاج دارند و به همین دلیل این تحقیقات روی واکسن متمرکز شده است.
کولاول اظهار داشت که محققان گروه وی برای انتخاب بهترین کاندیدای بالقوه واکسن، روی ژنوم این ویروس از نمونه ها گرفته شده از افراد در سراسر آفریقا کار کرده اند.
وی افزود: به دلیل حجم زیاد تحقیقات، تجزیه و تحلیل و مصوبات مورد نیاز مراجع پزشکی، حداقل ۱۸ ماه طول خواهد کشید تا واکسن برای استفاده گسترده منتشر شود.
بر اساس این گزارش، بودجه مطالع های که در نتیجه آن، این واکسن ابداع شد، ابتدا توسط محققان آزمایشگاه Trinity Immunodeficient و Helix Biogen Consult ، gbomosho و با مبلغ حدود ۷.۸ میلیون نایرا نیجریه (۲۰،۰۰۰ دلار) تأمین شد.
محققان این تیم ساخت مراحل نهایی واکسن را نیز به اتمام رساندهاند اما تاکنون نامی برای این واکسن انتخاب نکردهاند.
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در قاره آفریقا در مصر با دو هزار و ۱۷ مرگ و میر گزارش شده است و پس از آن آفریقای جنوبی با هزار و ۸۳۱ مورد، الجزایر با ۸۲۵ مورد، سودان با ۵۰۶ مورد و نیجریه با ۴۷۵ مورد مرگ و میر قرار دارند.