حسین کیخا روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: چند روز گذشته دستجات زیادی ملخ صحرایی نابالغ به زمینهای کشاورزان زاهدان هجوم آوردند که جهادکشاورزی با ۶ گروه متشکل از کارکنان جهاد و مشارکت کشاورزان بطور شبانه روزی با این آفت خطرناک مبارزه میکنند.
وی افزود: همچنین با توجه به گستردگی هجوم ملخ صحرایی به اراضی کشاورزی، تیمهای مبارزه شهرستانهای ایرانشهر و دلگان نیز به کمک مدیریت جهاد کشاورزی زاهدان آمده تا در مبارزه شیمیایی با این آفت جهانی مشارکت کنند.
مدیرجهاد کشاورزی زاهدان بیان کرد: تاکنون بیشاز هفت هزار و ۶۷۶هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان علیه ملخ صحرایی مهاجر سمپاشی شده است.
وی افزود: از این سطح مبارزه چهار هزار و ۸۵۶ هکتار علیه پوره ملخ و ۲ هزار و ۸۳۰ هکتار علیه ملخ صحرایی مهاجر بالدار بوده است.
به گزارش ایرنا ملخهای صحرایی در مسیر حرکت شان تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علفهای هرز را میخورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز میتواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر میتواند مهاجرت کند.
این نوع از ملخها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینههای مختلف جنگلها، باغهای میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین میبرند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه مورد هجوم نیز میشوند.