منیرالسادات عمادالاسلامی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در زمان حاضر علائم ابتلا به کرونا در کودکان بیشتر شامل تب شدید، حالت تهوع، استفراغ و اسهال است و خانوادهها در صورت مشاهده چنین علائمی باید کودکان خود را سریع به مراکز درمانی ببرند.
وی با بیان اینکه از خرداد ماه مراجعه سرپایی کودکان مشکوک به کرونا مقداری افزایش یافت، تصریح کرد: علائمی که در آنها دیده میشود بیشتر گوارشی است و با ویروسی که بطور معمول در تابستان شیوع پیدا میکند، تفاوت چندانی ندارد.
این پزشک فوق تخصص ادامه داد: با توجه به اینکه ممکن است این علائم بدلیل ابتلا به کرونا باشد، از کودک مراجعهکننده آزمایش کرونا گرفته میشود.
وی با تاکید بر اینکه باید دقت کافی به کودکان در این زمینه شود، اظهار داشت: ممکن است کودکان مشکوک یا مبتلا به کرونا در زمان کوتاهی بهبود یابند اما احتمال اینکه هنوز ناقل باشند وجود دارد و باید از نگه داشتن آنها در کنار افراد سالمند یا دارای بیماری زمینهای خودداری کرد.
عمادالاسلامی خاطرنشان کرد: تا کنون بیشتر کودکان مشکوک یا مبتلا به کرونا با قرنطینه خانگی و رعایت دستورهای درمانی و بهداشتی بهبود یافتند و درصد کمی از آنها در بیمارستانها بستری شدند.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان خاطرنشان کرد: بررسیهای اولیهای که از کودکان مبتلا به کرونا صورت گرفت نشان داد که بیشتر آنها در تجمعات بیرون از خانه شرکت داشتند مانند پارک بازی، جشن تولد، دورهمی های خانوادگی و جشن عروسی.
عمادالاسلامی با بیان اینکه درباره دلیل ابتلای کودکان به بیماری کرونا بطور قطعی نمیتوان سخن گفت، تصریح کرد: برخی از خانوادهها حضور در تجمعات را کتمان میکنند یا اطلاع دقیقی از اینکه کودک آنها در چه مکانهایی بوده است، نمیدهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بر اساس آمار جهانی شدت درگیری کودکان با بیماری کرونا حدود ۱۵ درصد است
حدود چهار ماه از شروع بیماری کووید ۱۹ در ایران میگذرد و تا کنون بیش از ۲۰۰ هزار در کشورمان به این بیماری مبتلا شدند و بیش از ۹ هزار نفر بر اثر ابتلا به آن جان باختند.