حبیب الله ناظریان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه برآورد هزینه توسعه و بازسازی این اماکن در حال محاسبه و انجام است، اظهارداشت: بهبود کمی و کیفی این اماکن ورزشی به رونق بیشتر ورزش و جذب بیشتر جوانان و خانوادهها به این مقوله پراهمیت کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه ۴۵ مجموعه ورزشی زیر نظر شهرداری در اصفهان وجود دارد، افزود: ۳۶ سالن در رشتههای مختلف، پنج زورخانه و چهار استخر این اماکن را تشکیل میدهد.
معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به بهسازی، توسعه، تجهیز و ترمیم ۲۲ مجموعه ورزشی در روزهای اخیر اشاره کرد و ادامه داد: این عملیات بالغ بر هفت میلیارد تومان هزینه در بر داشت.
ناظریان با اشاره به اهمیت توجه به مقوله بازی و تفریح کودکان، تصریح کرد: مجموعههای مرتبط با کودکان با عنوان خانه کودک، بازی و خلاقیت از یک مورد به پنج خانه خلاقیت و کودک افزایش یافته است که به زمینه یابی برای کشف استعدادها کمک میکند.
وی روی آوری هرچه بیشتر مردم به ورزش همگانی را با اهمیت و ضروری خواند و اضافه کرد: افزایش اماکن ورزشی در مناطق و محلهها مختلف شهر به ویژه در حاشیه میتواند به کاهش بِزِه، آسیبهای اجتماعی و بهبود وضعیت سلامتی روحی و روانی ساکنان منجر شود.
معاون ورزش شهرداری اصفهان به افزایش ایستگاههای ورزش صبحگاهی در اصفهان اشاره و اضافه کرد: ۲ سال قبل ۱۲۰ ایستگاه در اصفهان وجود داشت که امسال این تعداد به ۱۵۷ ایستگاه رسیده است.
ناظریان با تاکید بر توجه به مناطق کم برخوردار و افزایش زیرساختهای ورزشی در چنین محلاتی گفت: سعی ما پراکنش این مجموعهها در مناطق مختلف به ویژه در مناطق حاشیهای و کم برخوردار است، تا به این وسیله زمینه سالمسازی و تفریح مفید و سالم برای ساکنان مهیا شود.
جمعیت استان اصفهان بر اساس سرشماری سال ۹۵، حدود پنج میلیون و ۱۲۰ هزار نفر است که ۳۹.۵ درصد از این رقم در کلانشهر اصفهان زندگی میکنند.
۷۵۰ مرکز فرهنگی، تفریحی و گردشگری شهرداری در کلانشهر اصفهان فعالیت دارد.