تهران- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر از سرمایه قرآن به خوبی بهره‌مند شویم، می‌توانیم در موضوع سلامت جامعه به خوبی از این سرمایه‌ها استفاده کنیم. طبیب حقیقی ما قرآن است و امیدوارم روزی برسد که خیانت، نیرنگ، پلیدی و دیو صفتی با بهره‌بردن از آموزه‌های قرآن از کشور جدا شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، سعید نمکی روز دوشنبه در نشست ششمین کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت اظهار داشت: قرآن مبنای برطرف کردن دردهای روحی و جسمی بشر است اما تا زمانی که از قرآن برداشت‌های متفاوت شود، به جایی نخواهیم رسید.

وی با بیان اینکه ۴۲ سال از انقلاب شکوهمند اسلامی گذشته است ولی هنور تاثیری که از قرآن در بین جامعه و جوانان انتظار می رود، دیده نمی‌شود، از همه پژوهشگران و فعالان عرصه قرآنی خواست که روشی را انتخاب کنند تا جوانان آموزه‌های قرآنی را دنبال کنند.

نمکی گفت: سوال اینجاست که چرا هر فرد و گروهی از قرآن تفسیر متفاوتی دارد؟ چرا داعش مرتد و مسلمان حقیقی هر دو قرآن می‌خوانند ولی عمل آنها متفاوت است؟ چرا خوارج در زمان حضرت علی (ع) و پیروان حقیقی آن حضرت، یا در شب عاشورا هر دو طیف یزیدان و یاران حسین (ع) قرآن می‌خوانند ولی هر دو معنای دوگانه از قرآن برداشت می‌کنند؟

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه دلیل این تفاوت به برداشت و اندیشه‌ای بستگی دارد که قرآن را تفسیر می‌کند، اظهار داشت: تا زمانی که از قرآن اندیشه و تفکر متفاوتی برداشت شود، به جایی نخواهم رسید و لازمه توفیق در رسیدن به حقانیت قرآن، درک اندیشه و بصیرت درونی کلام خداوند است.

نمکی ادامه داد: قرآن کتاب زندگی در دنیا و آخرت است و تعادلی که در قرآن وجود دارد، در هیچ کتابی حتی انجیل و تورات دیده نمی‌شود و در حقیقت زندگی ناب در دنیا و پاکیزگی در آخرت فقط در قرآن است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه فعالیت در راستای آموزه‌های قرآنی تاثیر شگرفی بر شرایط روحی، ‌روانی و جسمی جامعه می‌گذارد، افزود: اگر بر مفاهیم عمیق قرآن کار شود، تاثیر آن به خوبی در جامعه دیده خواهد شد در حالی که حقایق قرآن مغفول مانده است.
حاضران در این جلسه نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را درباره سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت عنوان کردند و در نهایت کلیات سند تصویب شد. اما در خصوص جزئیات سند، مقرر شد حداکثر در مدت ۱۰ روز کمیته‌ای هفت نفره متشکل از نمایندگانی از حوزه علمیه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هسته فکری سند، شورای توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن، نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها و جهاد دانشگاهی جزئیات سند را بررسی و آماده کنند.