مصطفی گراشی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا گفت: از ابتدای انجام بازرسیها از فعالیت واحدهای صنفی تاکنون ۱۰۰ واحد صنفی پلمب شدهاست و ۱۹ واحد روز گذشته به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
وی افزود: بیشترین میزان نقض پروتکلهای بهداشتی در واحدهای صنفی از سوی میوه و خواروبار فروشیها صورت گرفتهاست.
رئیس اتاق اصناف در استان بوشهر ادامه داد: این واحدهای صنفی موظف هستند دستکش یک بار مصرف و ضدعفونی کننده دست در اختیار مشتریان خود قرار دهند که به دلیل هزینهبر بودن برای آنها، از این قوانین سرپیچی میکنند.
گراشی گفت: در سایر واحدهای صنفی میزان عمل به دستوالعملهای بهداشتی مناسب است و بررسیهای رسیدگی به شکایات استانداری نیز رعایت ۸۰ درصدی دستورالعملها را نشان میدهد.
وی یادآوری کرد: نباید رفتار برخی از مراجعهکنندگان و مشتریان واحدهای صنفی را تخلف واحدهای صنفی تلقی کرد.
گراشی افزود: به عنوان مثال کارکنان نانواییها از دستکش و ماسک استفاده میکنند و با اضافه کردن یک نفر به کادر خود شرایطی فراهم کردهاند تا یکی از کارکنان کارت و پول دریافت کند و دیگری به تحویل نان بپردازد اما ممکن است مشتریان در صف فاصله مناسب و استفاده از ماسک را رعایت نکنند.