به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار داشت: حساسیت عمومی برای حفظ و جلوگیری از تخریب و تجاوز به جنگلها مطلوب و بازدارنده است اما توجه به تخریب مراتع توسط شهروندان کمتر از حد انتظار است.
وی با بیان این که پیشگیری از وقوع جرم در همه سطوح از اولویتهای دستگاه قضا است افزود: تعامل و همراهی جامعه دانشگاهی با دستگاه قضایی در کاهش بسیاری از مشکلات تاثیربسزایی دارد و می تواند منجر به کاهش ورودی پروندهها به حوزه قضایی شود.
رییس کل دادگستری گلستان از دانشگاهیان خواست با ایجاد کلینیک حقوقی و استفاده از ظرفیت دانش حقوقی خود به مردم در زمینه مسائل حقوقی و قضایی مشاوره و خدمت ارائه کنند.
وی به فرا رسیدن فصل برداشت محصولات کشاورزی از جمله گندم و جو اشاره کرد و گفت: با افزایش اطلاع رسانی و برخورد با متخلفین، آتش زدن کاه و کلش این محصولات تا حد زیادی کاهش یافته است.
هاشمیان همچنین گفت که پارسال بیش از ۵۰ درصد پروندههای وارده به محاکم قضایی استان منجر به سازش شد و ۱۷ متهم به قصاص با رضایت شاکیان بخشیده شدند.
علی نجفینژاد رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در این جلسه گفت: با برنامهریزی و ارایه راهکارهای علمی توان ریشهیابی مشکلات و حل آن وجود دارد تا از تراکم پرونده ها و حضور مردم در دستگاه قضا کاسته شود.
حجت الاسلام سیدرضا سیدحسینی دادستان عمومی و انقلاب گلستان هم در این جلسه با بیان اینکه کارشناسی نشدن پروژهها باعث تضییع اموال دولتی میشود، گفت: ارتباط بین دانشگاهها و دستگاههای اجرایی و قضایی از این مساله جلوگیری خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه نظرات کارشناسی دانشگاه در پرونده سیل گلستان، تاثیر خوبی در جریان و روند رسیدگی به این پرونده داشت، یادآور شد: از این ظرفیت در بخشهای مختلف و موارد دیگر هم میتوان بهره برد.