شهرری ـ ایرنا ـ رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: براساس آخرین گزارش‌های دریافتی از مراکز درمانی و بهداشتی، این شهرستان از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت زرد قرار دارد.

علیرضای صدرایی روز دوشنبه در دومین جلسه شورای اداری شهرستان ری در سال ۹۹، اظهار داشت: هم اکنون وضعیت شیوع ویروس کرونا در محله های  دیلمان و دولت آباد شهرری و بخش حسن آباد فشافویه با شیب ملایمی رو به بالا است.

وی با بیان اینکه هم اکنون رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم شهرستان ری نسبت به چند ماه گذشته ۲۹ کاهش پیدا کرده است، عنوان کرد: رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم جنوب تهران در روزهای آغازین شیوع ویروس کرونا در حدود ۸۵ درصد بود که هم اکنون این عدد در حدود ۵۶ است.

صدرایی ادامه داد: خوشبختانه میزان مرگ و میرهای ناشی از ویروس کویید ۱۹ در شهرستان ری کاهش پیدا کرده است ولی علایم این بیماری با گرمتر شدن هوا به علایم گوارشی، تب و سردرد تغییر کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه با ۹۵ درصد خانواده های شهرستان ری در مرحله اول غربالگری تماس گرفته شده است، ابراز کرد: هم اکنون نیز مرحله دوم غربالگری در شهرستان ری آغاز شده و تاکنون نیز ۷۶ درصد پیشرفت داشته است.

صدرایی یادآور شد: پرسشگران شبکه بهداشت شهرستان ری در مرحله دوم غربالگری از طریق سامانه ۴۰۳۰ با افراد های رسیک و کسانی که در مرحله اول علامت هایی از بیماری کرونا داشته اند تماس حال می کنند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در ادامه به بازدیدهای بازرسان دستگاه بهداشتی از ادارت و اصناف اشاره کرد و افزود: بازرسان شبکه بهداشت تاکنون ۱۲۴ بازدید از مراکز پر رفت و آمد شهرستان ری در جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی انجام داده اند.

صداریی در بخش دیگر سخنان خود به اقدامات شبکه بهداشت شهرستان ری از ابتدای شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: شبکه بهداشت از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا با ایجاد پایگاه مراقب مرزی در فرودگاه امام خمینی(ره) تمامی مسافرانی که وارد کشور می شدند را تحت نظر داشت.

وی ادامه داد: آسایشگاه خیریه سالمندان با دارا بودن یکهزار و ۴۰۰ مددجو یکی از مراکزی پرخطر شهرستان ری بود که استفاده از تیم های واکنش سریع از همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس در این آسایشگاه کنترل شد به طوری ۳۶۰ مدد جو به کویید ۱۹ مبتلا شدند و فقط ۳۳ نفر فوت کردند.

صدرایی با بیان اینکه معتادان متجاهر جزو افراد بسیار پرخطر در ابتلا و شیوع ویروس کرونا محسوب می شوند، گفت: شبکه بهداشت شهرستان ری تاکنون از هفت هزار معتاد متجاهر نمونه گیری از راه بینی(pcr) انجام داده است که هزینه هر آزمایش در حدود ۲ میلیون ریال برآورد شده است.

وی یادآور شد: هم اکنون نیز ۲ مرکز در شهرری به همراه ۲ مرکز دیگر در بخش های حسن آباد فشافویه و خاوران به صورت رایگان از افراد مشکوک به کویید ۱۹ نمونه گیری انجام می دهند.

شورای اداری شهرستان ری امروز دوشنبه با حضور حجت الاسلام سید علی شاهچراغی امام جمعه شهرری، غلامرضا عباس پاشا معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، حسین توکلی کجانی فرمانداری ویژه شهرستان ری و جمعی از مسئولان و روسای دستگاه های اجرایی شهرستان ری در فرمانداری برگزار شد.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

 سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۰۷ هزار و ۵۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۱۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۹ هزار و ۷۴۲ نفر رسید.