تهران-ایرنا-رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به برنامه‌ها و فعالیت‌های هفت ماهه خود در این سازمان گفت: خیلی علاقه‌ای به کلنگ‌زدن ندارم، بیشتر روبان می‌بُرم و ختم کاری را اعلام می‌کنم که انجام شده است.

حجت‌الاسلام میثم امرودی روز دوشنبه در نخستین نشست خبری خود ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه(س) و گرامیداشت سالگرد شهادت مصطفی چمران نماد مقاومت بدون مرز اظهارداشت: حدود هفت ماه است که مسئولیت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را برعهده گرفتم، خیلی علاقه‌ای به کلنگ‌زدن ندارم، بیشتر روبان می‌بُرم و ختم کاری را اعلام می‌کنم که انجام شده است و احساس می‌کنم جامعه هدف ما دیگر از کلنگ زدن و اعلام برنامه خسته شده است.

وی، فرهنگ، هنر و رسانه را سه رویکرد جدید سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عنوان کرد و گفت: فضا و تغییر فرهنگی نیاز به آرامش دارد، در یک فضای جنجالی کار فرهنگی شکل نمی‌گیرد، هر چه از حاشیه‌های غیرفرهنگی و هنری به دور باشیم جامعه هدف می‌تواند ارتباط بیشتری با فضائل برقرار کند و رسانه‌ می‌تواند فضای آرامش بخش را فراهم کند.

امرودی افزود: در این مدت، چهار ماه با بیماری کرونا مواجه شدیم که بسیاری از ادارات و سازمان‌ها در تعطیلات نوروز تعطیل شدند، فعالیت‌ها به صورت دورکاری انجام و به دلیل ماه مبارک رمضان ساعت اداری کم شد و سازمان فرهنگی هنری شهرداری در این چالش بین‌المللی باید خود را تعریف می‌کرد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: در حال حاضر فعالیت‌های سازمان به صورت حقیقی، مجازی و جهادی تعریف شده است، از اول اسفندماه تمام مجموعه‌های سازمان تعطیل شد که در قالب فرهنگسرای مجازی، کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی ادامه پیدا کرد.

وی اظهارداشت: از زمان شیوع کرونا در قالب فعالیت‌های جهادی، تولید ماسک با ۲۰ چرخ خیاطی در فرهنگسرای خاوران آغاز شد و در حال حاضر این فعالیت با ۲ هزار چرخ خیاطی در یکصد و ۸۵ نقطه در داخل و خارج از سازمان ادامه دارد، همچنین در قالب کمک مومنانه، اقداماتی برای بهبود شرایط زندگی ساکنان حاشیه‌ها و مناطق جنوبی تهران انجام شده است، کلاس‌های توانمندسازی کودکان کار نیز آغاز شده و از مردم می‌خواهیم به فرهنگسرای جهادی کمک کنند.

امرودی برپایی فرهنگسرای منتظر در مکان برپایی نماز جمعه در قالب گالری‌های هفتگی، نمایشگاه کتاب و ارائه خدمات به نمازگزاران را از دیگر فعالیت‌های این سازمان عنوان کرد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به تشکیل شوراهای اندیشه ورز با هدف راهبری امور براساس فکر و اندیشه گفت: تاکنون نیز این شوراها در حوزه‌هایی از جمله خانواده، مهدویت، محیط زیست، حقوق شهروندی با حضور اساتید و متخصصان به‌نام شکل گرفته و یا در حال شکل‌گیری است و در تلاش هستیم که هر شورای اندیشه‌ورز در یک فرهنگسرای هویتی فعالیت خود را آغاز کند.

تولید بیش از ۱۴۵ اثر در فضای مجازی

امرودی با اشاره به تولید و انتشار بیش از ۱۴۵ اثر توسط مراکز فرهنگی هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فضای مجازی از زمان شیوع کرونا اظهارداشت: ۵هزار و ۹۱۶ دوره آموزشی در فضای مجازی برگزار شده است.

وی، تولید و انتشار ۱۱هزار و ۸۹۵ کلیپ، موشن و نماهنگ، ۳۴هزار و ۸۱۳ مطلب آموزشی در قالب موشن گرافی، پوستر، کلیپ، ۵هزار و ۲۴۷ فتوکلیپ، ۹هزار و ۷۵۷ مجموعه پوستر و اینفوگرافی، ۱۸ نماهنگ، ۹ قطعه موسیقی، هشت آلبوم موسیقی را از دیگر فعالیت‌های این سازمان برشمرد و گفت: پیش تولید سمفونی گام دوم انقلاب در حوزه مدیریت امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی آغاز شده است.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اظهارداشت: سمفونی یا اثر صوتی در رابطه با سردار سلیمانی و شهدای سلامت تولید خواهد شد، همچنین ستاد بزرگداشت شهدای سلامت هم تشکیل شده است.

امرودی گفت: یکهزار و ۵۰۰ دوره آموزشی در یکصد و ۸ مکان با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از یکم تیرماه در مراکز سازمان فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

وی، کتابستان، برگزاری «دهکده نوجوان+»، جشنواره «شش و هفت»، افسانه‌های شادی، گشتاور و برگزاری تورهای گردشگری را از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فصل تابستان عنوان کرد.

ضرر ۷۰ میلیارد تومانی سازمان فرهنگی هنری

امرودی در پاسخ به سوالی درباره مشکلات بودجه‌ای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران که منجر به گلایه‌های رئیس سابق این سازمان شده بود، گفت: در شرایط کرونا بیش از ۷۰ میلیارد تومان منفعت خود را از دست دادیم، هم حقوق دادیم، در شرایط کرونا می‌توانستیم اعلام کنیم که همه کارمندان سازمان بروند و حقوق بیکاری دریافت کنند، از طرفی می‌توانستیم سازمان را حفظ کنیم و همکاران ما متوجه بشوند که چقدر به آنان علاقه داریم، ما راه دوم را انتخاب کردیم، سختی را به خودمان دادیم، راه‌های قانونی را طی کردیم.

وی افزود: بنده فردی در حواشی مسائل مالی، اداری و قضایی نیستم، رئیس پیشین سازمان مدیری کاربلد در حوزه کاری و مالی بود اما به شدت در مضیغه بود و زحمات زیادی کشید، من عادتم بیان مشکلات نیست، شب گذشته برق فرهنگسرای امام به دلیل بدهی قطع شد اما بالاخره باید این مشکلات را حل کرد و نباید آنها را در رسانه بازگو کنیم.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: با توجه به مشکلات، شرایط کرونا و تعطیلی مراکز و مجموعه‌ها، حقوق موسسات را هم باید پرداخت می‌کردیم، شهردار رئیس هیات امنای سازمان و در جریان مشکلات هست، تمام تلاش خود را برای حل این مشکلات بکار بستیم، بسیار مشکل داشتیم که قابل بیان نیست و امیدواریم با برگزاری جلسات مختلف و تدبیر آنها را حل کنیم.

امرودی اظهارداشت: با این وجود، سازمان وضعیت خیلی بدی دارد، به عنوان مثال سود فرهنگسرایی در شرایط عادی ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان بود که در شرایط کرونا به ۲.۵ میلیون تومان رسیده است.

افتتاح پردیس تئاتر در باغ کتاب تهران

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: بزرگترین پردیس تئاتر و استودیوی این سازمان پس از پردیس تئاتر تهران در باغ کتاب به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران سازمان گسترده ای است که سعی داریم آن را معرفی کرده و در اختیار علاقه مندان قرار دهیم به عنوان مثال پیش از کرونا، با افتتاح سالن‌هایی در پردیس سینمایی ملت ۹۰۰ صندلی به صندلی‌های کشور اضافه شد و این پردیس تنها پردیسی است که تمام ساختارش سینمایی است.

امرودی بیان کرد: از روز گذشته با بازگشایی سینماها و آغاز اکران فیلم‌ها تمامی مجموعه‌های سینمایی این سازمان از جمله ملت، راگا و رازی نیز فعال شدند و شهروندان می‌توانند با رعایت دستوالعلمل‌های بهداشتی از این مجموعه‌ها استفاده کنند حتی در مجموعه‌هایی که زیر ۴۰ صندلی دارند، شهروندان می‌توانند به صورت خانوادگی از آنها بهره‌مند شوند.

وی افزود: همچنین از روز چهارشنبه دو فیلم از محصولات موسسه تصویر که در جشنواره فیلم فجر برگزیده شدند نیز اکران خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به ساخت فیلمی با موضوع سردار سلیمانی اظهارداشت: این پیشنهاد قبل از شیوع ویروس کرونا مطرح شده بود و در حال حاضر نیز با چند کارگردان برای ساخت این فیلم و نگارش سناریویی شایسته در شان شهید سلیمانی هستیم.