عبدالرحیم رحیمی روز سه شنبه در جلسه امور جوانان که با محور اوقات فراغت در فرمانداری شهرستان برگزار شد، بیان کرد: کرونا حتی قوی ترین اقتصادهایی همچون اقتصاد اروپا را با مشکل مواجه کرده است و چاره ای جز این نیست که با رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های لازم کار را در حیطه های مختلف انجام داد.
وی افزود: دانشگاهها و آموزش و پرورش در حال برنامه ریزی برای شروع فعالیت هستند و نمیتوان با وجود کرونا برای همیشه تعطیل باقی بمانند بلکه با برنامه هایی سعی بر این است که بخشی از فعالیت خود را بصورت مجازی و بخشی را بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی از سر گیرند.
فرماندار بروجرد با اشاره به پیچیده بودن ویروس کرونا اظهارداشت: کرونا اکنون خود را با چهره های متفاوتی نشان می دهد و بطور ۱۰۰ درصد نمی توان گفت آینده چگونه خواهد بود ولی در خوشبینانه ترین حالت می توان گفت دست کم تا پایان سال ۹۹ درگیر آن هستیم لذا برای محافظت شدن در برابر این بیماری تنها راه رعایت اصول بهداشتی بصورت زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است.
رحیمی یادآور شد: باید به زندگی عادی بازگشت اما این به معنای پایان کرونا نیست بلکه باید پذیرفت این بیماری وجود دارد ؛ دستورالعمل های از تعطیل کردن ، ممنوعیت تردد ها و محدودیت ها به رعایت جدی تر اصول بهداشتی و زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی تغییر یافته است.
وی افزود: این تغییر رویه به معنی بی اهمیتی نسبت به کرونا نیست بلکه یعنی پذیرش این بیماری و الزام به رعایت نکات بهداشتی برای مبتلا نشدن است.
فرماندار بروجرد با اشاره به اوقات فراغت و ایام تابستان گفت: لازمه اوقات فراغت ، تجمع و جمع شدن در اماکن ورزشی و یا آموزشی و تفریحی است لذا تا حدودی قابل پذیرش است که امسال افراد به منظور رعایت اصول بهداشتی ، تمایل چندانی به حضور در این اماکن را نداشته باشند ولی ادارات مختلف مرتبط باید برنامه های خود را ارائه دهند.
رییس اداره ورزش و جوانان بروجرد گفت: فعالیت های ورزشی بصورت انبوه انجام نمیشود و بیشتر بصورت مجازی دنبال شده لذا امسال ان شور و نشاط اوقات فراغت هر سال را نخواهیم داشت.
سعید رشنو بیان کرد: اماکنی در سطح شهرستان به منظور فعالیتهای ورزشی با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت خود را آغاز کرده اند ولی کسی حاضر به تمرین نیست.
رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد افزود: تعداد ۸۰ باشگاهی که در سطح شهرستان بروجرد مجوز فعالیت دارند پنج یا ۶ نفر بیشتر برای تمرین حاضر نمی شوند و یا اینکه باشگاه های خصوصی داریم که زمانی ۳۰ تا ۳۵ نفر برای تمرین می آمدند ولی الان پنج یا ۶ نفر بیشتر حاضر نمی شوند و این بر درآمد این باشگاه ها اثر گذار است.
رشنو گفت: اکنون بیشترفعالیت ها بصورت کلیپ هایی در فضای مجازی دنبال می شود و تمایلی به تمرین های گروهی و انفرادی وجود ندارد .