عباس جرجانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعامل بخش دولتی و خصوصی موجب همافزایی برای برنامهریزی بهتر در حوزه تولید میشود و افزایش تولید را در پی دارد.
وی اظهار داشت: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به همین دلیل ایجاد شده و مصوبات این شورا بسیار اثرگذار است که باید از این فرصت نهایت بهره را داشته باشیم.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خراسان جنوبی گفت: برخی مشکلات تولیدکنندگان در استان قابل رفع نیست چون به ضعف مدیریتی بر میگردد که باید رفع شود و اگر مدیریت یک واحد تولیدی ایراد نداشته باشد، مشکل مالی هم وجود ندارد.
وی افزود: گاهی مشکل واحد تولیدی سرمایه در گردش است اما واحد مشابه دیگر بدون مشکل کار میکند که نشان دهنده ضعف در مدیریت است.
جرجانی گفت: برای تحقق افزایش تولید در کشور باید همکاری و اعتماد بخش خصوصی و دولتی نسبت به یکدیگر بیش از گذشته افزایش پیدا کند چنانکه شاهد همکاری و همافزایی هرچه بیشتر این دو بخش با یکدیگر باشیم.
خراسان جنوبی اردیبهشت امسال در ارزیابی اقدامات مرتبط با کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در چهار شاخص به عنوان استان برتر معرفی شد.
برگشت به ظرفیت واقعی کارخانههایی که پایینتر از ظرفیت اسمی فعالیت میکردند، تغییر خط تولید برخی از کارخانجات که عملا تولیدی نداشتند، پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به بسیاری از واحدهای فعال در داخل یا خارج شهرکهای صنعتی و هماهنگی با حوزههای امور مالیاتی و تأمین اجتماعی برای ارائه برخی تخفیفات ویژه برای تولیدکنندگان از اقداماتی بود که در این زمینه انجام شد.
حوزه کشاورزی از اصلیترین شاخصهای اقتصادی استان است و در این زمینه محصولات راهبردی چون عناب، زرشک، زعفران، پسته، انار و گل نرگس را دارد.
خراسان جنوبی در حوزه صنعت و معادن هم با توجه به تنوع مواد معدنی و حجم کانیهای موجود در استان زبانزد است و حوزه خدمات، گردشگری و صنایع دستی از دیگر شاخصهای اقتصادی این استان مرزی هستند که ارتقای آنها در سال جهش تولید در دستور کار دولت و مدیریت استان است.