تهران- ایرنا- معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها باید در کنار سایر سرمایه‌ها به سرمایه فرهنگی توجه ویژه داشته باشند و کلید ارتقای این حوزه به کارگیری کانون‌های دانشگاهی با توجه به جنس فعالیت آنها است.

غلامرضا غفاری روز سه شنبه در اختتامیه چهارمین جشنواره رویش دانشگاهی در دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: در شرایط کرونا فعالیت فرهنگی موجب نشاط و سرزندگی در  دانشگاه ها می شود و کانون ها با توجه به سر زندگی که دارند امیدواری را به دانشجویان می دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه ها باید در کنار سایر سرمایه ها به سرمایه فرهنگی توجه ویژه داشته باشند و کلید ارتقای این حوزه به کارگیری کانون ها با توجه به جنس فعالیت آنها است. 

غفاری گفت: با توجه به گزارش ها، کانون ها نسبت به مسئله کرونا دغدغه بیشتری داشته اند و در پویش وزارت خانه نیز مجموعه های کانونی حضور بیشتری داشتند و توجه مجموعه کانون ها به مسئولیت اجتماعی در راستای تقویت امید می تواند راه گشای بسیاری از مسائل در جامعه باشد. 

کمترین اختلاف در کانون ها وجود دارد 

معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه این مراسم اظهار داشت: دانشگاه سه کار ویژه آموزش، پژوهش و فرهنگ را انجام می دهد. 

وحید شالچی ادامه داد: در کانون ها کمترین اختلاف وجود دارد. با توجه به اینکه برخی تشکل های دانشگاهی چالش هایی با یکدیگر دارند، اما این چالش ها در کانون ها وجود ندارد. 

وی عنوان کرد: در جامعه ای که نیاز به انسجام داریم، کانون ها خوب عمل کرده اند. همچنین کانون ها دغدغه اجتماعی دارند و رسالت سوم آنها این است که به هنر توجه ویژه دارند که فضیلت های انسانی در آنها نمود پیدا می کند. 

وی با اشاره به عملکرد یک ساله دانشگاه عنوان کرد: ۷۹۸ اثر در بخش های مختلف رقابتی در بخش های مختلف به چهارمین جشنواره رویش در بخش عکاسی، تئاتر، شهر و اثار ادبی و ... ارسال شده است که نسبت به جشنواره های پیشین آثار ۱۱ برابر رشد داشته است. 

علی اکبریان میمند برگزیده چهارمین جشنواره رویش معرفی شد. همچنین در پایان این مراسم از کانون روشنایی، کانون گویندگی و اجرا، کمیته گندم، کانون مهدویت، کانون خبر و رسانه، کانون محیط زیست، کانون هلال احمر، کانون فرهنگی خیریه، کانون فیلم و عکس، کانون صنایع دستی و هنرهای تجسمی، کانون دانشجویان بین الملل، کانون کتاب و کتابخوانی تجلیل شد.