حمید رضا صفایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این فیلم به کارگردانی رامین «ملامحمدی» در قالب طنز، داستان سیزده به در کرونایی یک خانواده ایرانی بوده که به مدت سه دقیقه تولید شده است.
وی افزود: نخستین جشنواره بین المللی فیلم هند در مورد ویروس بیماری کرونا از ۵ خرداد تا ۱۴ خرداد به صورت مجازی در ایالت «اودیسای» هند برگزار شد و هدف آن تبادل تجربه، دانش، اطلاعات و ایدههای فیلم سازان سراسر دنیا و به اشتراک گذاشتن نگاه هنرمندانه آنها در مواجهه با موضوع ویروس کرونا بود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در مجموع ۷۰ اثر از ۲۲ کشور جهان در این جشنواره به رقابت پرداختند که از این تعداد ۱۲ فیلم متعلق به هنرمندان ایران بود و از این تعداد، هشت فیلم از تولیدات مشترک دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد بوده است که در این جشنواره به رقابت با فیلمسازان دنیا پرداختند.
صفایی بیان کرد: لوح سپاس و دیپلم افتخار فیلم سازان ایرانی شرکت کننده در این جشنواره، توسط آقای «ماهشوار رائو» مدیر جشنواره ، به خانم مینا هادیان معاون کنسولگری و مسئول بخش دیپلماسی عمومی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند اهدا شد.
وی ابراز داشت: طی چهار ماه اخیر در راستای آگاهی بخشی مردم برای مبارزه با ویروس کرونا اقدام به تولید بیش از ۱۸ فیلم در قالبهای موشن گرافی، انیمیشن، استاپ موشن، داستانی، مستند و نماهنگ با همکاری حوزه هنری استان و هنرمندان استانی و کشوری شده است که این فیلم ها در شبکههای مجازی به نمایش درآمدند.