بندرعباس- نرخ جدید کرایه سرویس مدارس در بندرعباس برای سال تحصیلی پیش رو با افزایش ۳۵ درصدی به تصویب شورای اسلامی شهر بندرعباس رسید.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: افزایش نرخ کرایه سرویس مدارس پس از بحث و بررسی در نشست های کارگروه ماده ۱۸ شورای شهر مورد تصویب قرار گرفته است.

حسین اخلاقی افزود: نرخ کرایه‌ها براساس نوع خودرو سواری وون و برای مدت زمان سال تحصیلی ۷ و ۸ ماهه و به صورت رفت و برگشت تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس نرخ جدید صفر تا سه کیلومتر ۱۱۵ هزار تومان، سه تا شش کیلومتر ۱۳۸ هزار تومان، شش تا ۹ کیلومتر ۱۶۱ هزار تومان، نه تا دوازده کیلومتر ۱۸۴ هزار تومان و ۱۲ تا پانزده کیلومتر ۲۰۷ هزار تومان اعلام شده است.

اخلاقی با تاکید بر نام نویسی خانواده ها در سامانه سپند گفت: اولیای دانش آموزان پس از نام نویسی در سامانه سپند حتماً برای سرویس مدارس فرزندان خود باید به واحدهای آموزشی مراجعه کنند.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: راننده‌ها و شرکت‌ها نیز باید در سامانه مذکور ثبت نام کنند و پس از نام نویسی و تحویل مدارک خود و تایید این سازمان می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند.

اخلاقی اظهار داشت: الزام ثبت‌نام در سامانه سپند و پیگیری عملکرد شرکت‌ها و رانندگان از سوی مراجع ذیصلاح نشان دهنده اهمیت و حساسیت بالا در حمل و نقل دانش آموزان است.

«سپند، سامانه ی جامعی است که با همکاری آموزش و پرورش و پلیس راهور و با تفاهم نامه ای بین  وزارتخانه آموزش و پرورش و وزارت کشور طراحی شده است.»

اواخر خردادماه امسال موسی دادی زاده مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از عمل نکردن شوراها به تعهدات خود درثبت نرخ سرویس مدارس انتقاد کرده بود.

وی در نشست ساماندهی سرویس مدارس استان ضمن گلایه مندی از شوراهای شهر استان گفت: طبق برنامه زمان بندی شده شوراها باید تا ۱۵ خردادماه جاری نرخ مصوب سرویس مدارس را وارد سامانه سپند می‌کردند که هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

وی بیان داشت : پیگیری تعیین نرخ پیشنهادی سرویس مدارس اوایل خردادماه در کارگروه ماده ۱۸ شهرستان ها انجام گرفت و برای اظهار نظر و تصویب نهایی به شوراهای اسلامی شهر ارسال شده بود.

براساس مصوبه شماره یک و سه کارگروه استانی حمل ونقل دانش آموزی در ۳۰ اردیبهشت ۹۹ و به استناد ماده ۱۱ آیین نامه اجرایی حمل ونقل دانش آموزی، تامین وسیله نقلیه ایمن برای سرویس مدارس بر عهده آموزش و پرورش نیست.