فرجام سمیعی روز چهارشنبه افزود: برای راهاندازی این دفتر افزونبر ۵۰۰ میلیون ریال از محل آورده بخش خصوصی هزینه شده است و با بهرهبرداری از این دفتر زمینه اشتغال مستقیم حداقل سه نفر در شهر نقنه فراهم شد.
وی تصریح کرد: امید است با کنترل ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال آن بتوان نسبت به فعال کردن و برگزاری تورهای گردشگری در بخشها و حوزههای مخلتف چهارمحال و بختیاری اقدام کرد.
سرپرست معاونت گردشگری و سرمایهگذاری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری گفت: هماینک ۲۲ دفتر اطلاعرسانی گردشگری و رزرواسیون اماکن اقامتی در این استان مجوز فعالیت دارند.
سمیعی تاکید کرد: تمامی دفاتر اطلاعرسانی گردشگری و رزرواسیون اماکن اقامتی دارای مجوز استان در دوران شیوع ویروس کرونا ضمن تعطیلی مراکز خود نسبت به حذف و امحای تبلیغات میدانی و پرهیز از هرگونه تبلیغات دیگر اقدام کردند.
وی تصریح کرد: البته در دوران شیوع ویروس کرونا، تمامی مسافران و گردشگران باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت و در راستای جلوگیری از زنجیره انتقال این ویروس تلاش کنند.
مدیرعامل این آژانس مسافرتی و گردشگری نیز گفت: با راهاندازی این دفتر برگزاری تورهای مسافرتی و گردشگری ایرانی، خارجی و درون استانی برگزار خواهد شد.
سحر سازنده تاکید کرد: در شهر نقنه تاکنون آژانس مسافرتی و گردشگری نقنه فعالیت نداشت و مردم این شهر مجبور بودند برای انجام امور مسافرتی و گردشگری خود به بروجن، شهرکرد و یا حتی اصفهان مراجعه کنند.
وی یادآور شد: با راهاندازی این دفتر تمامی درخواستهای شهروندان نقنه در این حوزه در همین شهر انجام میشود.
به گزارش ایرنا، همچنین نخستین فمتور چهارمحال و بختیاری به مدت چهار روز در شهرکرد به کار خود پایان داد.
فمتور یا فم تریپ (FAM Trip / Familiarization Trip) سفر رایگان و یا ارزانی است که با هدف بازاریابی و تبلیغ خدمات و یا مقصد سفر از سوی تورگردانان، آژانسهای هواپیمایی و راهنمایان گردشگری به متخصصان صنعت گردشگری مانند روزنامهنگاران، راهنمایان تور، عکاس برگزار میشود.
هماینک ۴۹ آژانس مسافرتی و گردشگری در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارد.