سبزوار- ایرنا- دستگاه ضدعفونی پدالی با هدف موثرتر نمودن فعالیتهای پیشگیرانه از شیوع بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا توسط متخصصان مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری ساخته شد.

رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه حکیم سبزواری روز چهارشنبه در خبرنگاران در این خصوص گفت: این دستگاه توسط شرکت دانش‌بنیان سیمرغ الکترونیک اسرار مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری ساخته شده است.
دکتر محمدابراهیم حاجی‌آبادی افزود: ضدعفونی‌کننده پدالی نه تنها با حذف نیاز به استفاده از دست تاثیر بسزایی در جلوگیری از آلودگی به ویروس کرونا و شیوع این بیماری دارد بلکه فرآیند ضدعفونی‌ سریعتر می‌کند.
وی ادامه داد: این دستگاه دارای یک پمپ قوی با عملکرد الکتریکی است که با فشار پا بر روی پدال دستگاه، محلول ضدعفونی‌کننده روی دست افراد اسپری می شود که مصرف اندک برق، صرفه جویی در مصرف مواد ضدعفونی کننده و نصب آسان و کم حجم بودن از مزایای این دستگاه است.
دکتر حاجی آبادی با ابر اس

شاره به بازگشایی ادارات و خطر شیوع کرونا گفت: از این دستگاه می‌توان برای ضد عفونی دست ها در سازمان‌ها، نهادها، بیمارستان ها، ادارات و بانک ها، مساجد، مطب‌ها، مدارس و رستوران ها استفاده کرد.
دانشگاه حکیم سبزواری جزو ۲۲ دانشگاه محور در کشور است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی و ۱۳۹ کد رشته‌ تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۱۲ هزار و ۵۰۱ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان ۹ هزار و ۹۹۶ نفر را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۱۷۲ هزار و ۹۶ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.  

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۹ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۷۵۸ نفر را بیمار کرده و جان ۴۷۹ هزار و ۸۹۶ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. پنج میلیون و ۴۱ هزار و ۸۲۳ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان  تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با دو میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۹۲ بیمار کرونا و ۱۲۳ هزار و ۴۷۶ قربانی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و پس از آن به ترتیب کشوهای برزیل، روسیه، هند و انگلستان قرار گرفته‌اند.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول شمار مبتلایان و قربانیان بیماری جهانگیر کرونا جایگاه دهم را در جهان دارد.