تهران- ایرنا- دارنده مدال نقره بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا گفت: در پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو کم تجربه بودم اما تمام تلاشم این است که با بهره‌گیری از تجربه چهار سال پیش بتوانم نتایج درخشانی در توکیو کسب کنم.

«سمیرا ارم» یکی از سه ورزشکار زن در رشته پاراتیراندازی است که توانسته جواز حضور در پارالمپیک ۲۰۲۱ توکیو را کسب کند. او به همراه «ساره جوانمردی» و «رقیه شجاعی» ورزشکاران این رشته هستند که به بازی‌های پارالمپیک توکیو اعزام خواهند شد.

دارنده مدال نقره‌ بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پارالمپیک توکیو می‌تواند تجربه جذاب و خاطره‌انگیزی برای من باشد زیرا در پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ کم تجربه بودم و تنها ۶ ماه بود که به عضویت تیم ملی درآمده بودم. با استفاده از تجربه آن مسابقات و بازی‌های پارآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، به دنبال آن هستم تا بتوانم در پارالمپیک توکیو نتایج خوبی کسب کنم. امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که به همراه سایر تیراندازان به سکوی پارالمپیکی برسیم.

عضو تیم ملی پاراتیراندازی ایران در زمینه رقیبان خود در توکیو عنوان کرد: واقعیتی که وجود دارد هیچ مسابقه راحتی در توکیو تعریف نشده است. نخستین رقیب من خودم هستم. باید رکوردهای شخصیم را ارتقا دهم تا در نهایت بتوانم با حریفانم رقابت کنم. تمام تلاشم این است که در ژاپن نتیجه‌ای کسب کنم که مطلوب باشد. مربیان در این راه تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا به سطح بالایی از آمادگی برسم.

او با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی تمریناتش گفت: بیش از ۲ ماه در محیط خانه تمریناتم را دنبال کردم که با نظارت مربیان بود. اکنون نیز در سالن این تمرینات را پیگیری می‌کنم. مربیان به صورت آنلاین با من در ارتباط هستند. رکوردهایم نسبت به قبل از کرونا اُفت نکرده و به دنبال ارتقای آنها هستم. باید از «محمود خسروی‌وفا» رییس کمیته ملی پارالمپیک تشکر کنم که در این مدت پیگیر من و دیگر ورزشکاران المپیکی بودند.

وی در پایان افزود: تعویق یک ساله پارالمپیک هم تهدید است و هم فرصت؛ ما آماده اعزام به مسابقه و در شرایط رقابت بودیم اما تعویق موجب شد تا یکسال دیگر منتظر حضور در بازی‌های پارالمپیک باشیم. البته این شرایط تنها برای ورزشکاران ایرانی نیست بلکه تمامی ورزشکاران جهان با آن دست به گریبانند.