ارومیه- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی گفت: فاز نخست بزرگترین مجتمع گردشگری تفریحی شمال غرب کشور به نام "ستاره سیلوانای ارومیه" به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری شده است.

جلیل جباری، روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مجتمع گردشگری و تفریحی در پنج سایت تعریف شده که سایت اول آن شامل مکان‌هایی با کاربری‌های تجاری، تفریحی، پذیرایی و ورزشی است.

وی اضافه کرد: سرمایه‌گذار این مجموعه برای تکمیل سایت نخست این مجتمع ۳۸۰ میلیارد ریال هزینه کرده و ۷۵ میلیارد ریال نیز تسهیلات بانکی اخذ کرده ‌است که جهت تکمیل و بهره‌برداری کامل از  آن به ۸۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی  گفت:مجتمع گردشگری تفریحی ستاره سیلوانا ارومیه در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع ساخته شده ‌است که شامل بخش‌هایی مانند پیست موتورسواری، اتومبیل‌رانی، رستوران سنتی، سوئیت‌های اقامتی، بازارچه سنتی، زمین والیبال ساحلی و والیبال سالنی است.

جباری افزود: با جذب سرمایه گذاری‌های انجام شده در یک سال گذشته در استان ۱۷ هتل، مرکز تفریحی، سفره‌خانه و واحد بوم‌گردی با ۱۹۱ نفر اشتغال‌زایی به بهره‌برداری رسیده است.

وی بیان کرد: در همین راستا با اجرای ۱۱۱ فقره طرح گردشگری با برآورد سرمایه‌گذاری ۶۳۷ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۲ هزار و ۱۲۱ نفر، موافقت اصولی صادر شده ‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون ۲۶ طرح گردشگری در استان توانسته از ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات حوزه میراث و صندوق توسعه ملی بهره‌مند شود.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون ۲۷ پروژه در حوزه گردشگری در استان با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی و حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۶۳۱ میلیارد ریال در دست اجراست که با اتمام آنها ‌هزار تخت به مجموع تخت‌های مراکز اقامتی آذربایجان‌غربی افزوده می‌شود.

جباری اظهار داشت: باید بستر سرمایه‌گذاری برای علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در این حوزه بیش از پیش فراهم شده و مشکلات بانکی طرح‌های این بخش کاهش یابد.

پروژه گردشگری سیلوانا در ۳۰ کیلومتری ارومیه واقع شده و از پنج سایت تشکیل شده که هر کدام شامل سوئیت‌های اقامتی، رستوران سنتی و فست فود، بازارچه مرزی، کافی‌شاپ، پیست موتورسواری، زمین والیبال ساحلی و ویلاهای اقامتی است.

آذربایجان غربی دارای ۳۶ هتل، ۵۳ مهمانپذیر، ۶ اقامتگاه بوم‌گردی، ۸۲ دفتر خدمات گردشگری، ۴۳ واحد پذیرائی بین راهی، یک سفره‌خانه سنتی، ۲ مجتمع گردشگری و ۵۸ منطقه نمونه گردشگری است و سالانه بیش از ۱.۵ میلیون نفر از مناطق گردشگری استان بازدید می‌کنند.