چابهار- ایرنا- مدیر امور بازرگانی سازمان منطقه آزاد چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: کسبه، بازاریان و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در محدوده شهر چابهار می‌توانند از طریق درگاه اینترنتی asnaf.cfzo.ir نام‌نویسی کنند تا از مزایای این منطقه بهره‌مند شوند.

علی رجبی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این امر با توجه به الحاق شهر چابهار به محدوده منطقه آزاد چابهار و لزوم بهره‌مندی از مزایای این منطقه بویژه در بحث معافیت مالیاتی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: متقاضیان پس از نام‌نویسی با در دست داشتن مدارک موردنیاز به منطقه آزاد چابهار، ساختمان شماره ۴، طبقه همکف، دفتر جامعه بازاریان مراجعه و نسبت به اخذ مجوز کسب و پیشه اقدام کنند.

مدیر امور بازرگانی سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: مدارک موردنیاز برای این کار به همراه داشتن اصل مدارک شناسایی و هویتی (کارت ملی و شناسنامه)، اصل اسناد مالکیت و یا اجاره نامه، گواهی سو پیشینه و ۲ قطعه عکس ۳x۴ رنگی است.

به گزارش ایرنا، منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار در زمینی به مساحت ۱۴ هزار هکتار و ۹ پیکره در اردیبهشت سال ۱۳۷۰ با مصوبه هیات وزیران رسمیت یافت و در ۲۲ بهمن سال ۱۳۷۱ همزمان با کیش و قشم توسط مرحوم آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهوری وقت رسما افتتاح شد.
منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، یکی از مناطق آزاد هفت گانه کشور است که در راستای اهداف اقتصادی کشور در مجاورت شهرستان چابهار و در حاشیه دریای عمان تاسیس شده است.
در آستانه اقتصاد و تجارت هزاره سوم، منطقه آزاد چابهار زیرساخت های لازم برای تبدیل شدن به یک منطقه آزاد پویا را در حد قابل قبولی فراهم کرده است.
این منطقه نه تنها در اقتصاد ملی نقشی موثر داشته بلکه در استان سیستان و بلوچستان نقطه اتکاء مهم و اساسی مردم و روزنه اصلی امید به زندگی اقتصادی و اجتماعی و سیاسی شده است.
منطقه مکران نیز از شرق هرمزگان تا شرق سیستان و بلوچستان گسترده است و شهرستان های سیریک، جاسک، کنارک و چابهار را شامل می شود.
سواحل مکران بهترین کرانه اقیانوسی کشور و از نظر آب و هوایی در معتدل ترین هوای جنوب کشور واقع شده است، این سواحل در زمینه اقتصادی به ویژه ترانزیت کالا، سرمایه گذاری های تجاری، صنعتی و گردشگری از جاذبه های منحصر بفردی برخوردار است.
از نظر ژئوپولتیکی نیز همجواری سواحل مکران با کشورهای پاکستان و افغانستان، ظرفیت های ارتباطی این سواحل به پهنه اقیانوس هند و امکان اتصال کشورهای آسیای مرکزی به دریاهای آزاد، بستر مناسبی را برای گسترش تعاملات منطقه ای و بین المللی فراهم کرده است.