هومن کلانتری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تعرفههای دریافتی مشخص است و اجازه دریافت مبالغ بالاتر نداریم، افزود: هزینه خدماتی که در بیمارستان کارون برای بیماران مبتلا به کرونا دریافت میشود براساس تعرفههای دولتی است.
وی با بیان اینکه دریافت هزینه در بخش اعزام فوریتهای پزشکی براساس ابلاغیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، گفت: هزینه آمبولانس و اعزام به آمبولانس تعلق میگیرد و هیچگونه مبلغی برای لباس و موارد دیگر از بیمار گرفته نمیشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با شیوع ویروس کرونا خدمات را به صورت رایگان به بیماران کرونایی ارائه میکرد و پس از نیمه اردیبهشت ماه همانند دیگر بیماریها هزینههای خدمات رسانی دریافت میشود.
کلانتری در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود فضای اورژانس بیمارستان ۳۲ تختخوابی کارون شهرستان گتوند گفت: همانطورکه در گذشته اعلام شده، اورژانس بیمارستان کارون شهرستان گتوند از لحاظ ساختار و فضا استاندارد نیست، ضمن اینکه پیگیریها برای احداث اورژانس جدید انجام شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند بیان کرد: در این روزهای بحرانی کرونا، از حداقل فضای بیمارستان طوری استفاده شد تا اتاقهای بیماران مشکوک به کرونا از دیگر بیماران جدا شود.
وی ادامه داد: ۲ راهروی جداگانه که یک راهرو با ۲ اتاق جداگانه مختص مردان و زنان برای بیماران کرونایی و راهروی دیگر برای خدمات دهی به دیگر بیماران اختصاص یافت.
کلانتری با اشاره به اینکه بخش رادیولوژی در هر نوبت کاری سه مرتبه برای پیشگیری از کرونا ضدعفونی میشود، افزود: اگر این کار انجام نشود، چندین نفر در این بیمارستان به کرونا مبتلا میشوند.
وی درخصوص خدمات دهی پرستاران در این بیمارستان گفت: هیچ موقع ۱۰ بیمار کرونایی به بیمارستان مراجعه نکردهاند و بیشترین تعداد در ۲۴ ساعت در نهایت هشت بیمار مشکوک بوده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گتوند با اشاره به حضور یک پرستار در هر اتاق با ۲ یا سه تخت بیان کرد: از لحاظ قانونی هر پرستار از سه بیمار محافظت میکند.
وی ادامه داد: بیماران مشکوک و کرونایی به صورت همزمان در بیمارستان معاینه نمیشوند بلکه در فضای جداگانه معاینه میشوند.
کلانتری درخصوص تجمع بیماران در بخش تریاژ گفت: در تمام بیمارستانها یک بخش تریاژ وجود دارد و تلاش بر این است با خدمات دهی مناسب از تجمع بیماران جلوگیری شود، ضمن اینکه ضدعفونی محیط و دستگاهها نیز به صورت مستمر انجام می شود.
به گزارش ایرنا، نخستین بیمارستان ۳۲ تختخوابی کارون شهرستان گتوند با چهار بخش اطفال، داخلی، زنان و جراحی بهمن ماه ۹۴ به بهره برداری رسید.
دانشگاه علوم پزشکی دزفول مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند را زیرپوشش دارد.
از چندی پیش با توجه به فشار کاری بالا در بیمارستان بزرگ دزفول محل بستری بیماران کرونایی سه شهرستان زیرپوشش دانشگاه، بیمارستانهای کارون گتوند و نظام مافی شوش نیز به بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافتند.
ویروس کرونا نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۲۰۰ کشور سرایت کرده است که سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استان خوزستان حدود یک ماه است در اوج شیوع بیماری کرونا قرار دارد و وضعیت آن قرمز است.
بنا به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد افراد مبتلا به کرونا در سطح کشور تا عصر روز گذشته(یکشنبه) به ۲۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر رسیده است.