به گزارش ایرنا، «فتاح اسدپور» روز یکشنبه در جلسه بررسی روند اجرای پروژه های حفاظتی گفت: اجرای پروژههای حفاظتی موجب کاهش عوامل تخریب و افزایش ضریب حفاظتی عرصه های ملی شده و بستر مناسبی را برای تحقق یافتن وظایف سازمانی از قبیل حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری اصولی از عرصه های منابع طبیعی فراهم کرده است.
وی افزود: در کنار اقدامات حفاظتی، بهره گیری از ظرفیت های جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد می تواند نقش موثری در افزایش ضریب حفاظتی عرصه های منابع طبیعی داشته باشد.
اسدپور ادامه داد: پروژه های حفاظتی و گیاهپزشکی همچون ایجاد کمربند سبز، بررسی و مبارزه با آفات و بیماری ها، نظارت بر نحوه بهره برداری معادن، شناسایی و پیش بینی برای اقدامات تأمینی در مناطق حساس که در معرض تصرف و تخریب بیشتری قرار دارند، نظارت بر روند اجرای طرح های عمومی و عمرانی در عرصه های ملی و پیشگیری از حریق در عرصه های جنگلی و مرتعی از جمله پروژه هایی هستند که حفظ و حمایت از عرصه های منابع طبیعی را به همراه دارند.
وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه حفاظتی در کاهش آتش سوزی های احتمالی در عرصه های جنگلی و مرتعی خاطر نشان کرد: شناسایی مناطق حساس و اقدامات پیشگیرانه از قبیل ایجاد آتش بر، برقراری گشت های حفاظتی و نصب تابلوهای هشداردهنده و فعالیت های فرهنگی و تبلیغی اقداماتی هستند که در دستور کار اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران قرار دارد.
به گفته رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان تهران با اقدامات حفاظتی انجام شده شاهد کاهش آمار حوادث آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی شده است.
استان تهران دارای یک میلیون و ۷۸ هزار هکتار اراضی ملی است.