کمال حسینپور روز یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سردشت اظهار داشت: مجلس یازدهم یک مجلس انقلابی است که میخواهد به دور از هر حاشیهای کار کند و اولویت فعالیتهای خود را حفظ کرامت مردم و مبارزه با زمینخواری، فساد و رانت تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه ما بدهکار جانبازان و شهدا هستیم و باید به این مردم در جایگاهی که هستیم خالصانه خدمت کنیم افزود: در شرایط سخت اقتصادی که کشور با تحریمهای ظالمانهای مواجه شده است مسوولان باید با برنامهریزی درست، هزینهکرد و تصمیمگیریهای مناسب به جایگاه خود کرامت ببخشند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما وارث خون شهدایی همچون سردار سلیمانی هستیم که وجود مردمدار و با ایمانش را استکبار جهانی نتواانست تحمل کرده و وی را ناجوانمردانه به شهادت رساند.
حسینپور ادامه داد: در شرایطی که دشمنان از هر فرصتی برای ضربه زدن به نظام و انقلاب استفاده میکنند باید با اتحاد، همگرایی و همافزایی بیشتر این توطئهها را خنثی کرده و در جهت خدمت به آرمانهای انقلاب که همان مردمداری است حرکت کنیم.
وی با اشاره به جنایت بمباران شیمیایی سردشت در سال ۱۳۶۶ اظهار داشت: این اقدام غیرانسانی که آلام آن پس از گذشت بیش از سه دهه هنوز التیام نیافته است، سند توحش غرب و نماد دوگانگی حقوق بشر آمریکایی و صفحه رسوایی حامیان دروغین حقوق بشر به شمار میرود.
وی اضافه کرد: با گذشت این مدت اما کمبود امکانات بهداشتی درمانی برای مصدومان شیمیایی این شهرستان درد مضاعفی است که نیازمند توجه ویژه مسوولان است.
مسوولان باید با کار جهادی و نه صرفا با سخنرانی و پشت میزنشینی به مردم خدمت کرده و به مشکلاتشان رسیدگی کنند
وی با بیان اینکه معیشت مردم سردشت به علت انسداد مرزها و نبود زیرساختهای اقتصادی و عمرانی خوب نیست افزود: مسوولان وظیفه بسیار سنگینی بر دوش دارند و باید با کار جهادی و نه صرفا با سخنرانی و پشت میزنشینی به مردم خدمت کرده و به مشکلاتشان رسیدگی کنند.
حسینپور گفت: سردشت با تمام ناملایمات از نظر زیرساختها جزو شهرستانهای محروم کشوری است راههای مواصلاتی غیر استاندارد در تمامی محورهای منتهی به سردشت، کمبود نیروهای بیمارستانی و امکانات در حد این مردم نیست و همچنین در گذشته با عدم مدیریت با اضافه کردن تخت بیمارستانی به بیمارستان سردشت به صورت غیر استاندارد توسعه داده شده است.
وی گازرسانی روستایی، مشکلات کولبران و عدم ساماندهی کارت مرزنشینان، بیکاری، مدارس فرسوده و غیراستاندارد شهری و روستایی، نامناسب بودن وضعیت آب شرب در حاشیه شهر، کمبود فضای سبز، نبود طرح جامع و تفصیلی شهرداری سردشت، غیراستاندارد بودن راه های مواصلاتی، کمبودهای بهداشتی و درمانی و پایین بودن شهرستان از لحاظ سایر شاخصهای توسعهای را از مشکلات این شهرستان دانست که باید برای حل آن همه پای کار بیایند.
امام جمعه سردشت نیز در این جلسه گفت: فاجعه بمباران شیمیایی این شهر مسکونی در برابر چشمان به ظاهر حقوق بشری استکبار جهانی روی داد.
ماموستا محمد واوی اظهار داشت: ۳۳ سال از آلام و رنج مردم مظلوم سردشت گذشته است و با وجود اینکه یکی از حوادث تلخ تاریخ بشریت بود اما این رخداد در برابر چشمان حقوق بشری سازمانهایی انجام شد که همین امروز با گذاشتن زانو بر گردن یکی از سیاه پوستان باز هم حقوق بشری آمریکایی را به جهان معرفی کرد.
وی افزود: تمام سوابق آمریکا پر از جنایات ننگین است که استفاده از سلاح شیمیایی و دهها مورد دیگر تنها بخشی از خوی استکباری آنهاست.جنایت بمباران شیمیایی سردشت نباید از اذهان پاک شود
وی با بیان اینکه با اجرای برنامههای فرهنگی باید تلاش کرد این جنایت از اذهان فراموش نشود افزود: امسال جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا برنامهای در این شهرستان برگزار نشد اما وعدههایی که مسولان کشوری در سالهای قبل و در سالگرد بمباران شیمیایی سردشت دادند هنوز جزو انتظارات این مردم بوده که عملی نشده و برجای مانده است.
شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و ۸۵۷ شهید و چهار هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.