به گزارش ایرنا حجت الاسلام روح الله میرزایی روز یکشنبه در دیدار با تعدادی از نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در اهواز بیان کرد: کارگران شرکت نیشکر هفت تپه با انتخاب شعارهای درست و خودجوش سبک جدیدی از اعتراض را میان کارگران ایجاد کردند و نوع اعتراض کارگران هفت تپه نسبت به عدم پرداخت حقوق و دیگر مطالبات برای تمام کارگران کشور الگو شد چرا که کارگران مطالبات خود را در قالب ارزش ها بیان کردند.
وی اظهار داشت: دیگر اقدام کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه حساس کردن مسئولان مربوطه از جمله قوه قضاییه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و حتی رسانه ها و مردم نسبت به واگذاری شرکت ها به بخش خصوصی است.
قائم مقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به لزوم رعایت کامل اصل ۴۴ در واگذاری ها گفت: به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از مطرح شدن مسائل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تنها یک پمپ بنزین توانست با رعایت صحیح اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذار شود.
حجت الاسلام میرزایی یادآور شد: به گفته برخی از کارگران هفت تپه در واگذاری این شرکت اصل خصوصیسازی رعایت نشد بلکه به نوعی خصوصی بازی شد.
وی با بیان اینکه دیگر اقدام صحیح کارگران شرکت نیشکر هفت تپه جلوگیری از واگذاری این شرکت به شستا ( شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) بود ادامه داد: برخی دست های پشت پرده به دنبال کاهش تولید شکر در شرکت نیشکر هفت تپه و سپس کسب سود از واردات این محصول بودند که نمونه آنرا در سایر شرکت های واگذار شده به بخص خصوصی مشاهده کردیم.
حجت الاسلام میرزایی بیان کرد: وظیفه ما حمایت از این کارگران است زیرا آنها را آمران به معروف و ناهیان از منکر می دانیم. تاکنون با همکاری قوه قضاییه ۲۰۰ وکیل رایگان برای کارگران مطالبه گر و عدالتخواهان در سراسر کشور گرفته شده است.
وی در پایان توضیح داد: اگر رسانه های داخلی به درستی مطالبات کارگران را منعکس کنند رسانه های خارجی فرصت سوء استفاده نخواهند داشت ضمن آنکه انتشار این چنین مطالباتی نشان از شکوفایی انقلاب دارد.
کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در چند روز اخیر با تجمع خواستار پرداخت سه ماه حقوق معوقه و تمدید دفترچه بیمه تامین اجتماعی خود شدهاند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعت ۲۴ هزار هکتار، سطح زیر کشت سالانه بیش از ۱۲ هزار هکتار نیشکر و دیگر محصولات کشاورزی و چند کارخانه جانبی از بزرگترین مجتمعهای تولیدی استان خوزستان و کشور است که نقش مهمی در تولید، اشتغال و رونق اقتصادی منطقه دارد.
هفت تپه قدیمیترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن میگذرد این شرکت اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
این شرکت در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۷
اهواز - ایرنا - قائم مقام ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه هیچ کس به اندازه خود کارگران نیشکر هفتتپه نسبت به این شرکت دلسوز نیست گفت:بهتر است سهام شرکت هفتتپه در قالب تعاونی به کارگران شاغل در آن واگذار شود.