دکتر علی شیرکانی عصر روز یکشنبه در نشست خبری در گفت و گو با خبرنگاران مازنی در ساری افزود: دولت تدبیر و امید در سال های اخیر کمک های خوبی به صندوق بیمه اجتماعی برای بیمه سپاری کشاورزان، روستاییان و عشایر کرده است.
وی اضافه کرد: با وجود این که دولت کمک های خوبی را در قالب سهم کارفرمایی به صندوق اجتماعی پرداخت کرد، هیچ درخواستی از صندوق بخواهد هزینه ای را تحمیل کند نداشته است.
بازنشستگی ۱۶ هزار بیمه گذار اجتماعی
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت : در سال جاری حدود ۱۶ هزار بیمه شده با داشتن سابقه ۱۵ ساله در پرداخت حق بیمه در آستانه بازنشستگی قرار دارند و این افراد در صورت موافقت با پنج سال تشویقی سنواتی با سابقه ۲۰ روز حقوق بازنشسته خواهند شد.
شیرکانی اظهارداشت : هیچ اجباری برای بازنشستگی این افراد با ۲۰ روز حقوق وجود ندارد و این افراد می توانند در صورت تمایل با ادامه پرداخت حق بیمه سهم خودشان که نسبت به سایر بیمه ها از جمله تامین اجتماعی ناچیز است ، حداقل تا ۱۰ سال دیگر رویه پرداختی را ادامه بدهند و با ۳۰ روز حقوق بازنشسته شوند.
وی تکمیل پرونده چهار هزار نفر بیمه شده فوتی برای پرداخت مستمری را از مهمترین اقدام صندوق بیمه اجتماعی در سال جاری بیان کرد و اظهارداشت : احکام حقوقی این فوت شدگان از سوی صندوق بیمه صادر و معوقات آنها نیز پرداخت شده است.
وی الکترونیکی شدن پرونده های بیمه شدگان را از دیگر اقدامات صندوق تحت مدیریت خود بیان کرد و افزود : در حال حاضر پرونده بیمه شدگان ورودی به صورت الکترونیکی است و برنامه ریزی شده تا پرونده تمام بیمه شدگان صندوق اجتماعی الکترونیکی شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایری کشور تعداد بیمه شدگان اعم از فعال، غیر فعال و مستمری بگیر را حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اعلام کرد که حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده فعال این صندوق هستند.
شیرکانی گفت : با یکی از شرکت ها برای الکترونیکی کردن پرونده بیمه شدگان صندوق اجتماعی قرارداد منعقد شده و این کار بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی هدف از اجرای الکترونیکی کردن پرونده های بیمه شدگان اجتماعی را دسترسی آسان و جلوگیری از هزینه های بایگانی و مکانی برای حفظ این پرونده ها بیان داشت.
معاون وزیر کار اصلاح نظام آیین نامه صندوق را از برنامه های پیشرو برای سال جاری دانست و اظهارداشت : بخشی از اصلاح آیین نامه می بایست با مصوبات دولت اجرایی شود که پرونده به هیات دولت ارسال و در دست بررسی است و اصلاحات دیگر شامل نظام مالی، مالیاتی و استخدامی به صورت داخلی در دست انجام است.
شیرکانی واگذاری برون سپاری فعالیت به بخش خصوصی را از برنامه های اصلی صندوق تحت مدیریت خود اعلام کرد و اظهارداشت : هم اکنون تمام کارهای بیمه سپاری در سطح کشور با برون سپاری از سوی یک هزار و ۸۰۰ کارگزار روستایی انجام می شود.
وی اصلاح نظام سرمایه گذاری را از دیگر برنامه های صندوق بیمه اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد : هم اکنون تمام سرمایه های این صندوق برای سود دهی به ذینفعان در بورس قرار داده شد که توانست رشد خوبی را در میزان سرمایه صندوق ایجاد کند.
شیرکانی میزان سرمایه صندوق بیمه اجتماعی را در سطح کشور افزون بر ۶۱۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و اظهارداشت : میانگین سرمایه هر بیمه گذار صندوق اجتماعی هم اکنون حدود ۵۰۰ میلیون ریال است و این در حالیست که در سال ۹۷ میزان سرمایه صندوق حدود ۱۴۰ میلیون ریال بود.
وی دلیل این افزایش سرمایه را فعالیت در بازار سرمایه ایران ( بورس ) اعلام کرد و اضافه کرد : این صندوق تنها صندوق بیمه ای در سطح کشور است که سرمایه های خود را در بورس قرار داده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور عصر روز گذشته به استان مازندران سفر کرد.
نشست با اصناف و بازاریان استان مازندران، دیدار با استاندار و نماینده ولی فقیه در استان و نشست در شورای هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نشست خبری با خبرنگاران از برنامه های این سفر بود.
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸
ساری-ایرنا- مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایری گفت: دولت در سال جاری برای اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد برای بیمه شدگان اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهار هزار میلیارد ریال بودجه اختصاص داد.