به گزارش ایرنا به نقل از شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، سید علی مفاخریان روز یکشنبه با بیان اینکه اعطای مجوز به این واحدهای صنفی سیار از سوی شهرداری تنها پس از ارزیابی مجوز اصناف و اتحادیه و وزارت بهداشت قابل بررسی خواهد بود، گفت: در صورت ارائه مواد غذایی، چگونگی عرضه این محصولات، سیستم فاضلاب، آب آشامیدنی، دسترسی به برق و سردخانه باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و متقاضی تنها پس از بررسی این موارد، وارد مراحل رسیدگی برای صدور مجوز قرار خواهد گرفت.
وی افزود: هنوز ضوابط مربوط به بهرهبرداری از کافهونها در شورای شهر تهران مصوب نشده، بنابراین منتظر تصویب سازوکار نهایی نحوه واگذاری و چگونگی صدور مجوز در شورای شهر هستیم تا به درخواستهای اشخاص حقیقی و حقوقی رسیدگی کنیم.
مفاخریان تاکید کرد: واحدهای سیار کافهونها میتوانند با عرضه محصولات منحصر به فردی که در رستورانها و کافهها قابل دسترسی نیست، بازار ویژه خود را داشته باشند.
به گفته وی، در حال حاضر ذهنیت شهروندان درباره خدمات کافه ونها محدود به عرضه مواد غذایی میشود در حالیکه این مشاغل ظرفیت ویژهای برای ارائه طیف وسیعی از خدمات دارند به طور مثال خدمات مربوط به عرضه دمنوش و شربتخانه، فروش صنایع دستی، اقلام هنری یا موسیقی خیابانی میتواند تنها بخشی از خدمات کافهونها باشد.
در سال های اخیر فعالیت ون کافه ها در شهر تهران توسعه یافته که برخی از این واحدها بدون اخذ مجوز در حاشیه خیابان و بوستان های پایتخت فعال دارند.