ارسلان عرب پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این صندوق ها از ۲ سال پیش تاکنون در حوزه های کشاورزی و صنایع دستی برای رونق تولید و اشتغال در مناطق روستایی ایجاد شده است.
وی بیان کرد: به هر یک از اعضای این صندوق ها ۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید باشت تعداد اشتغال ایجاد شده با راه اندازی صندوق های خردزنان روستایی را ۳۰ تا ۵۰ نفر برآورد کرد.
عرب پور با اشاره به اینکه طرح روستای بدون بیکار یکی از راهبردهای صندوق کارآفرینی امید برای رونق اشتغال است افزود: روستای اسلام آباد غورک به عنوان روستای بدون بیکار در باشت شناسایی شده و قرار است پس از انجام مراحل آموزش و توانمندسازی برای پرداخت تسهیلات به این روستا برنامه ریزی شود.
وی ابراز داشت: این شهرستان ظرفیت های خوبی برای راه اندازی طرح هر روستا یک محصول دارد که نیازمند تعامل دستگاه های اجرایی برای عملیاتی شدن است.
عرب پور عنوان کرد:با توجه به انتشار ویروس کرونا و کم رونق شدن کسب وکارها پرداخت تسهیلات در سه ماه نخست امسال انجام نشده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید باشت تصریح کرد: با هدف حمایت از کارخانه سبدسازی باشت در شرایط کرونایی ک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای این واحد تولیدی تصویب شده است.
عرب پور تاکیدکرد: کارخانه سبدسازی باشت پیش از این با استفاده از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید راه اندازی شده است که ضمن تامین نیاز تولیدکنندگان محصولات کشاورزی برای بسته بندی و ارسال محصولات تولیدی خود زمینه ایجاد چند فرصت شعلی را فراهم کرده است.
شهرستان باشت دارای۱۲۰ روستا با بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت است.
باشت دارای۲۷ روستای دارای دهیاری و ۳۶روستای دارای شورای اسلامی است و چهار دهستان با بیش از ۱۰هزار نفر جمعیت روستایی دارد.
شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.