کرمان - ایرنا - رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و به منظور تحقق رونق و جهش تولید، چتر حمایت قضایی بر سر مدیران اقتصادی و سرمایه گذاران این استان گسترده است.

به گزارش ایرنا، یدالله موحد روز دوشنبه در بازدید از روند احداث کارخانه فولاد راور به همراه جمعی از معاونان دادگستری استان، فرماندار راور، رئیس دادگستری و دادستان حوزه قضائی راور، افزود: حضور مسئولان قضایی در محل احداث کارخانه فولاد شهرستان راور، حاوی پیام حمایت دستگاه قضایی از تولیدکنندگان درجهت رونق چرخ تولید و سرمایه‌گذاری است.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضائی استان کرمان همواره حمایت خود از تولید و صنعت را تداوم بخشیده و در این راستا ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی به صورت فعال به بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و رفع آنها می پردازد.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان یادآور شد: تاکنون پرونده بالغ بر ۱۳۰ واحد اقتصادی در ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی بررسی و مشکلات بسیاری از این واحدها با استفاده از اختیارات و پیگیری‌های قضایی برطرف شده است.
موحد از مدیران و فعالان عرصه تولید، صنعت و سرمایه گذاری به عنوان افسران جنگ اقتصادی کنونی با استکبار جهانی یاد کرد و افزود: مدیران و صنعتگران در هر جایگاهی در خط مقدم آوردگاه مقابله با توطئه‌های دشمنان هستند و باید با برنامه ریزی دقیق و صحیح، دغدغه‌های این حوزه‌ها را برطرف کنند.
وی عنوان کرد: در شرایط کنونی کشور تعطیلی یا رکود هر بنگاه تولیدی ضربه به بدنه اقتصادی جامعه است و در استان تمامی دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و قضایی باید به نحوی اقدام کنند که از ورود ضربات حتی کوچک به واحدهای اقتصادی و سرمایه گذاری جلوگیری شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در سطح استانی و ملی می‌توان در راستای تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاست‌های کلان اقتصادی کشور گام‌های اساسی برداشت.
موحد ضمن تاکید بر این مطلب که هر چه این پروژه ها و سرمایه گذاری ها بیشتر شود، امید مردم به آینده نیز افزایش می یابد، ادامه داد: فعالان بخش صنعت در کنار اشتغال زایی باید توجه ویژه ای به مسائل زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی داشته باشند.
جانشین مدیر سایت فولاد وارور نیز گفت: تاکنون بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان برای احداث این کارخانه به عنوان نخستین واحد صنعتی شهرستان راور هزینه شده است.
مجتبی اسماعیلی افزود: کارخانه فولاد راور ظرفیت اشتغال زایی مستقیم برای ۲۵۰ نفر را دارد و در حال حاضر نیز  ۱۳۰ نفر در روند احداث این کارخانه مشغول به کار هستند.
وی تاکید کرد: مهمترین مشکل پروژه نیز  کمبود آب است که باید برطرف شود.