به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، سهیل کیانی پور با اشاره به افزایش دمای هوا و تداوم گرما در استان، افزود: همین امر استفاده از وسایل سرمایشی را افزایش داده که منجر به رشد ناگهانی مصرف برق شده است.
وی بر لزوم صرفهجویی در مصرف برق بهویژه در ساعات اوج مصرف تاکید کرد و از انعقاد پنج هزار و ۵۰۰ تفاهمنامه دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق با بخشهای صنایع، کشاورزی و ادارات استان بهمنظور کاهش مصرف در ساعات پیک خبر داد.
وی با بیان اینکه این اقدام نقش بسزایی در کاهش پیک مصرف استان داشته است، یادآور شد: این بخشها میتوانند با کاهش مصرف خود از پاداشی که شرکت توانیر برای سال ۹۹ در نظر گرفته به میزان قابلتوجهی بهرهمند شوند.
کیانی پور با اشاره به اینکه امسال علاوه بر صاحبان صنایع، کشاورزان و ادارات، بخش خانگی و تجاری نیز از طرحهای تشویقی بهرهمند میشوند، تاکید کرد: در صورتی که هر مشترک خانگی یا تجاری نسبت به مصرف مشابه سال قبل خود ۱۰ درصد کاهش داشته باشد، صورتحساب آن مشترک ۲۰ درصد کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه برای هر استان در هر هفته سقف پیکبار تعیین میشود، خاطرنشان کرد: مشترکین پرمصرف نیز در صورت عدم رعایت الگوی مصرف، شامل افزایش ۱۶ درصدی صورتحساب خواهند شد.
وی در پایان به ارائه راهکارهایی در خصوص مدیریت مصرف برق پرداخت و گفت: تنظیم درجه کولرگازی روی ۲۴و ۲۵، استفاده از دور کند کولرهای آبی، عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات پیک، استفاده از نور طبیعی در طول روز و خاموش کردن لامپهای اضافی و نصب سایبان بر روی کولر نقش بسزایی در کاهش مصرف و مدیریت پیکبار دارد.
در حالحاضر بیش از ۵۷۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.