تهران- ایرنا- دارنده مدال طلای مسابقات جهانی قزاقستان گفت: کشتی آلیش نقطه ضعف‌هایی دارد و یکی از آن المپیکی نبودن این رشته است که ورزشکاران را مایوس‌ می‌کند. امیدوارم روزی این رشته المپیکی شود.

هانیه عاشوری مدال طلای مسابقات جهانی قزاقستان در وزن به اضافه ۷۵ کیلوگرم  و مدال برنز مسابقات عشایری جهان در قرقیزستان را در کارنامه دارد. وی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در این مدت به‌دلیل بحران کرونا هر روز فوتسال بازی می‌کنم اما به‌خاطر آسی‌ دیدگی کتف چپ و مچ پایم نمی‌توانم کشتی بگیرم.

وی افزود: در مسابقات جهانی قزاقستان مصدوم شدم و باید برای درمان به تهران بروم اما بخاطر کرونا فعلا امکان‌پذیر نیست. اکنون فدراسیون برنامه تمرینی را به کشتی‌گیران داده است اما نمی‌توانم تمرینات را انجام دهم و باید دوباره برای درمان این آسیب‌دیدگی با مسوولان فدراسیون صحبت کنم.

ملی‌پوش کشتی آلیش عنوان کرد: اگر آسیب‌دیدگی برطرف شود و به روال عادی تمرینات بازگردم، می‌توانم دوباره در مسابقات آسیایی و  جهانی به مدال طلا برسم. کشتی‌گیران باید برای رسیدن به مدال به خود باور داشته باشند.

وی درخصوص وضعیت کشتی کلاسیک گفت: عدم پیشرفت کشتی کلاسیک به برگزار نشدن مسابقات بین‌المللی ارتباط دارد. برپایی رقابت‌های جهانی و آسیایی در کشتی آلیش به ورزشکاران انگیزه می‌دهد و تلاش آنان را چند برابر می‌کند. با این شرایط کشتی کلاسیک منحل می‌شود زیرا تعداد زیادی از ورزشکاران این رشته به آلیش روی آورده‌اند. رشد کلاسیک منوط به ادامه رسیدگی فدراسیون به این رشته است. آینده کشتی زنان با تلاش و همت چند برابر کشتی‌گیران در مسابقات جهانی تغییر می‌کند و همه نظر مساعدی نسبت به زنان این رشته خواهند داشت.

عاشوری عنوان کرد: کشتی آلیش نقطه ضعف‌هایی دارد و یکی از آن المپیکی نبودن این رشته است که ورزشکاران را مایوس‌می کند. امیدوارم روزی این رشته المپیکی شود. زمانی که در مسابقات جهانی قزاقستان قهرمان شدیم توجه زیادی به آلیش زنان شد اما برای پیشرفت باید حمایت‌ها ادامه دار باشد.