به گزارش خبرنگار ایرنا از غزه، روستای الزبیدات در شمال اریحا واقع در کرانه باختری با مناظر جذاب و چشمنوازش هر بیننده و گردشگری را شیفته خود میکند. مناظر سحرانگیز و طبیعت خیرهکننده این روستا در دره اردن قرار دارد و اکنون در همان بخشی است که صهیونیستها به دنبال الحاق آن هستند.
طبق توافق اسلو، ۹۹درصد از اراضی این روستا تحت اشغال صهیونیستهاست تا آب، منابع و گنجهای طبیعی و زیبای آن را به غارت ببرند.
روستای الزبیدات چسبیده به رودخانه اردن اکنون در معرض خطر طرح الحاق قرار دارد.
اشغالگران صهیونیستی در حال نابودی منابع درآمد فلسطینیهای این روستا هستند. درختان را با بلدوزر نابود میکنند، محصولات کشاورزی را ویران میکنند، مراتع سبز را مصادره میکنند، انبارها را تخریب میکنند تا جایی که اقدام به سرقت دهها درخت نخل کرده و بعد از درآوردن این درختها از ریشه، آنها را به مزاع صهیونیستنشینها منتقل کردهاند.
عدنان ابوزبیده یکی از ساکنان این روستا میگوید: به نظر میرسد داستان مهاجرت اجباری ما تمام نشده است. از همان زمانی که برای اولین بار وارد این زمین شدیم در معرض طرحهای صهیونیستی قرار داریم. اما امروز با طرحی بزرگتر و خطرناکتر یعنی الحاق روبهرو هستیم اما ما اینجا استقامت خواهیم کرد، از زمین خود محافظت میکنیم، آن را درو میکنیم و از آن مراقبت میکنیم.
در همین حال، زیاد الحموری مدیر مرکز حقوق اجتماعی و اقتصادی قدس درباره تلاش اشغالگران برای تغییر بافت جمعیتی کرانه باختری به طور اساسی و تخلیه کامل برخی از مناطق آن برای سکونت شهرکنشینان هشدار داد.
وی از فلسطینیها خواست چشم امیدی به جامعه جهانی نداشته باشند چرا که اشغالگران توجهی به مواضع جامعه جهانی ندارند و بدون توجه به مواضع بینالمللی طرح خود را عملی میکنند.
الحموری گفت: موضوع الحاق مسئله امروز نیست بلکه از همان امضای توافق اسلو کلید خورد. اشغالگران به شهرکسازی و یهودیسازی فلسطین ادامه دارند و منتظر چنین روزی بودند تا سیطره خود را بر اراضی فلسطین به طور رسمی اعلام کنند.
بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود که از اول ماه ژوئیه (یازدهم تیرماه)، شهرکهای صهیونیستی را که به طور غیرقانونی در کرانه باختری بنا شده است، به سرزمینهای اشغالی ضمیمه میکند.
تلآویو قرار است در این گام بیش از ۳۰ درصد از خاک کرانه باختری را اشغال و به سرزمینهای اشغالی الحاق کند.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی به رغم مخالفتها و واکنشهای گسترده بر اجرای طرح الحاق از ابتدای ماه جولای (تیر ماه) اصرار دارد.
گروههای فلسطینی از جمله حماس و فتح به شدت درباره اجرای این طرح و عواقب آن هشدار دادهاند.