کامبیز محمدی روز دوشنبه در دیدار با فرماندار ویژه سقز اظهار داشت: در سال ۹۸ بیش از ۶۴ میلیارد ریال تسهیلات به علاقهمندان ایجاد شغل در واحدهای کوچک مقیاس در ۱۷ روستای سقز پرداخت و از این تسهیلات استفاده کردهاند.
وی خواستار حمایت کارگروه اشتغال از طرحهای اشتغال زایی بنیاد برکت در قالب هدایت صحیح پرداخت وام ها، هم افزایی بین بنیاد برکت و آموزش فنی و حرفه ای و معرفی روستاهای هدف شد.
مجری طرحهای اشتغالزایی اجتماع محور بنیاد برکت کردستان، هدف از طرحهای اشتغالزایی را فعال کردن تواناییهای روستاییان و قابلیت های این مناطق اعلام کرد و افزود: اجرای طرحهای اشتغال اجتماع محور فازبندیهای مشخص دارد و برای هر سال تعدادی طرح تعیین میشود و تا پنج سال پایداری طرحها دنبال خواهد شد.
فرماندار ویژه سقز هم در این دیدار با تاکید بر توسعه اشتغال خودکفا و خُرد در روستاهای این شهرستان، گفت: دورنمای اشتغال در آبادی های سقز، تحقق شعار هر روستا یک محصول و یک برند باشد.
کامیل کریمیان نبود زیرساخت های ایجاد اشتغال و ناقص بودن چرخه تولید را از دلایل ناموفق خواندن ایجاد شغل برشمرد و اضافه کرد: آشنایی افراد با چگونگی ایجاد شغل، توسعه و تثبیت آن، آموزش و همچنین فروش محصولات می تواند به ماندگاری شغل کمک شایانی کند.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است و در زمینههای مختلف اشتغالزایی و عمرانی در مناطق محروم فعالیت میکند.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.