به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، پیش بینی می شود با توجه به بحران کرونا و افزایش نرخ مواد غذایی، دولت ها و نهادهای غیردولتی شرکت کننده در این ویدئو کنفرانس متعهد به پرداخت میلیاردها دلار کمک به آوارگان سوریه شوند.
سازمان ملل امسال می خواهد برای مردم سوریه که در کشور خود و یا کشورهای همسایه آواره شده اند، حدود ۱۰میلیارد دلار کمک جمع آوری کند.
بر اساس این گزارش، تعهدات اهداکنندگان کمک به سوریه به یک رویداد سالانه تبدیل شده است و طی آن سازمان ملل خواستار جمع آوری ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار کمک های اهدایی برای داخل سوریه و ۶ میلیارد و ۴۰ میلیون دلار برای کمک به کشورهای میزبان پناهجویان سوری خواهد شد. البته تا کنون فقط بخش کوچکی از این مبلغ گردآوری شده است.
« کورین فلیشر » مسئول برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل در همین رابطه گفت: نیازها هم اکنون بیش از هر زمان دیگری افزایش یافته است.
سازمان ملل می گوید: هم اکنون بیش از ۱۱ میلیون نفر در سوریه نیازمند کمک و حمایت هستند و ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن از مردم این کشور از بیم عناصر تروریست مسلح به کشورهای همسایه پناهنده شدند و در اثر آن بدترین بحران پناهجویی در جهان شکل گرفت.
بسیاری از مردم سوریه با بحران گرسنگی بی سابقه ای روبرو هستند به گونه ای که هم اکنون بیش از ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از کمبود مواد غذایی رنج می برند و به گفته سازمان ملل ممکن است موج انتشار ویروس کرونا در این کشور شدت گیرد.
برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل اعلام کرد: بخاطر پسرفت اقتصادی و اجرای قرنطینه خانگی به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کووید – ۱۹ نرخ مواد غذایی ظرف کمتر از یک سال به بیش از دو برابر افزایش یافت.
« فیلیبو جراندی » کمیسر عالی امور پناهجویان سازمان ملل با صدور بیانیه ای گفت : بحران کرونا بر زندگی روزمره میلیون ها پناهجوی سوری و کشورهای میزبان آن ها در منطقه تاثیر فوری و ویرانگری برجا گذاشته است.
جبهه غربی-عربی-صهیونیستی به سرکردگی آمریکا از اسفندماه ۱۳۸۹ گروههای تروریستی را با هدف براندازی حکومت سوریه، ایجاد، تجهیز و تسلیح کردند.
با آغاز بحران سوریه، ۱۲ میلیون نفر از جمعیت ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری آن در سال ۱۳۹۰ این کشور آواره شدند؛ از این میزان حدود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به خارج سوریه و حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز در داخل این کشور آواره شدند.
۱۴۸۷