حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی روز سه شنبه در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجانغربی افزود: علاوه بر آن، کمبود پرداختن به معنویت از سوی متولیان آموزشی و دینی از دیگر عوامل بروز منکر در جامعه است که باید این نقیصه نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: اجرای قانون نمیتواند در همه بخشهای مقابله با منکرات جوابگو باشد و باید تلاش کنیم معنویت و تربیت صحیح دینی را در جامعه نهادینه سازیم تا اثر آن در طولانی مدت نمایان شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه اجتماعی اسلام است که همه مردم و مسوولان باید در این امر احساس مسوولیت داشته باشند و در انجام مصوبات و اقدامات محوله از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر به خوبی عمل کرده و با جدیت اقدام کنند.
وی به تغییر ساختاری در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان اشاره کرد و گفت : با توجه به اهمیت اجرایی شدن مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، توسط سازمانها و نهادها دبیرخانه ستاد باید فعالانه نسبت به پیگیری اجرای مصوبات اقدام کرده و هر جلسه گزارش اقدامات انجام گرفته در جلسات ارائه شود.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی تاکید کرد: یکی از مهمترین عوامل نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نظام آموزشی در مدارس و دانشگاههاست که باید مسوولان در این زمینهها برنامه ریزی دقیق تر و کاربردی تری داشته باشند.
وی افزود: انتظار میرود مسأله عفاف و حجاب به عنوان محوری ترین موضوع در مدارس و دانشگاهها مورد بحث و پژوهش قرار گرفته و در بین جوانان و دانش آموزان تعمیق پیدا کند.
وی اضافه کرد: شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات باید احیا شده و از حالت فرمایشی خارج شود و مدیران و مسوولان ادارات، نهادها و سازمانها باید در اسرع وقت نسبت به فعال سازی این شورا در ادارات و صیانت از کارمندان و آمران به معروف اقدام کنند.
امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین مبین اسلام بوده که تاکید بسیاری بر اجرای آن در آموزههای اسلامیشده است.